Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν πρόλαβα τις καλές εποχές και  τις καλές απολαβές της Tv»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν πρόλαβα τις καλές εποχές και  τις καλές απολαβές της Tv»

Πηνελόπη Πλάκα: «Είμαι μανιακή με την καθαριότητα. Την περισσότερη μάχη τη δίνω στην κουζίνα, λατρεύω το φαγητό, αλλά θέλω να φροντίζω και τον άνθρωπό μου...»

Για τις απολαβές της στην τηλεόραση αλλά την προσωπική της ζωή αλλά και το επόμενο της βήμα μετά το «Πέτα τη φριτέζα» μιλά στο Tv κους κους η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα

Ποιο Θα ήθελες να είναι το επόμενο βήμα σου;
Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ζει το τώρα, σκέφτομαι συνεχώς τι θα κάνω στο μέλλον, πώς θα εξελιχθώ.

Θα ήθελες ένα δραματικό ρόλο;
Δεν θα πω ποτέ ότι θέλω να παίξω σε ένα δράμα, σε μία σειρά εποχής. Στόχος μου είναι, μέσα από τις δουλειές μου, να πηγαίνω παρακάτω. Και γι’ αυτό νιώθω πολύ τυχερή γιατί μου γίνονται προτάσεις και μπορώ να επιλέξω τι θα κάνω.

Πώς είδες τη στροφή στη μυθοπλασία, φέτος; Για πολλούς, όλο αυτό θύμιζε κάπως τις καλές εποχές της TV…
Εγώ μπήκα στο επάγγελμα όταν είχε ξεκινήσει η κρίση. Δεν πρόλαβα τις καλές εποχές, τις καλές απολαβές. Οπότε, οι οικονομικές μου απολαβές ανέβαιναν. Αυτό για μένα ήταν βοηθητικό, δεν είχα μάθει κάπως και μετά κλήθηκα να αλλάξω σκέψη, συνήθειες. Όσον αφορά στη μυθοπλασία, ήξερα ότι ο κύκλος των ριάλιτι θα κλείσει και θα επιστρέψουμε στη μυθοπλασία.

Σε ενοχλεί όταν παιδιά από ριάλιτι παίζουν σε σειρές; Νιώθεις ότι είναι άδικο για σένα, για παράδειγμα, που το έχεις κυνηγήσει τόσο;
Είμαι πολύ συγκεντρωμένη σε μένα για να με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι. Επίσης, μπορεί αυτό το παιδί να το αξίζει αυτό. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει.

Ποια είναι τα πλάνα σου για το φετινό καλοκαίρι;
Τα πλάνα μου είναι να κάνω διακοπές (γέλια)...

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;
Δεν γίνεται κάτι μελετημένο, ό,τι νιώθω άνετα, το προβάλλω. Δεν κατακρίνω όσους προβάλλουν τη ζωή τους στα social media, εγώ τα βλέπω περισσότερο ως έναν τρόπο να επικοινωνώ με την πιο μικρή ηλικία. Επίσης, είναι ένας τρόπος να βγάλω λεφτά μέσα από διαφημίσεις…

Από ποιους λαμβάνεις μηνύματα;
Συνήθως παίρνω ωραία μηνύματα από κορίτσια, τα κοριτσια στέλνουν συνεχώς. Ειδικά για το κομμάτι της μαγειρικής, για να με ρωτήσουν πώς μαγειρεύω το ένα, πώς φτιάχνω το άλλο.

Μαγειρεύεις;
Μαγειρεύω καθημερινά, με χαροποιεί, με ξεκουράζει.

Είσαι κλασική νοικοκυρά;
Κάνω όλες τις δουλειές, είμαι μανιακή με την καθαριότητα. Την περισσότερη μάχη τη δίνω στην κουζίνα, λατρεύω το φαγητό, αλλά θέλω να φροντίζω και τον άνθρωπό μου...

Προσέχεις πολύ το κομμάτι της έκθεσης της προσωπικής σου ζωής…
Είμαι σε μακροχρόνια σχέση, είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να το κρατάω για μένα και τους δικούς μου. Είχα ανάγκη αυτή την ιδιωτικότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved