Λάουρα Νάργιες: Οι αλλαγές στο look της, τα κιλά και το bullying (Photos)
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Οι αλλαγές στο look της, τα κιλά και το bullying (Photos)

Δεν είναι λίγες οι αλλαγές που έχει κάνει η Λάουρα Νάργιες με την τελευταία να ξεπερνά κάθε προηγούμενη.

Από τότε που για πρώτη φορά μας συστήθηκε μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ η Λαούρα είχε μια αδυναμία στα ξανθά μαλλιά, τα χρόνια πέρασαν κι εκείνη παρέμενε πιστή στο χρώμα που τόσο αγαπά ο τηλεοπτικός φακός.

Τα διαστήματα που ήταν εκτός είχε πειραματιστεί με διάφορές αλλαγές, οι οποίες όμως ήταν πρόσκαιρες αφού δεν είχε κανένα σκοπό να διατηρήσει τα μαλλιά της ροζ! Η τελευταία της αλλαγή μάλιστα έγινε μετά από ώριμη σκέψη, τον λόγο που έγινε μελαχρινή όμως δεν μας τον έχει αποκαλύψει ακόμη.

«Bye bye blonde 💛 Hello there brunette look 🤎 Κι ´όμως, αυτή η αλλαγή ήρθε την στιγμή που έπρεπε και σηματοδοτεί μία νέα για εμένα αρχή... 13 χρόνια ξανθιά και επίσημα πια μία χαρούμενη μελαχρινή! Τί θα έκανα χωρίς εσένα Πικάσο των μαλλιών μου @yiotiscris , μα πόσο με καταλαβαίνεις 👊🏻 Μία μέρα θα σας πω - διότι θέλω να το μοιραστώ μαζί σας - πως κατέληξα στην απόφαση αυτή», είχε σχολιάσει η ίδια.

Πέρα από τις αλλαγές στο look της όμως η Λάουρα πέρασε και μια φάση που ήθελε να είναι μακριά από ζυγαριές και προγράμματα διατροφής. Ευχαριστήθηκε τις λιχουδιές, έβαλε κιλά και δυστυχώς για αυτό δέχτηκε κριτική, την οποία όμως δεν άφησε αναπάντητη.

«Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς.Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα», είχε απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια.

Μαζί όμως με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Λαουρα αποκάλυψε πως έχασε και εκείνα τα ενοχλητικά περιττά κιλά και ναι, είναι καλύτερα από ποτέ!

Δες τις αλλαγές που έχει κάνει κατά καιρούς στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved