Η ξέγνοιαστη καθημερινότητα της Μελίνας Ασλανίδου στην Κρήτη μέσα από φωτογραφίες! (photos)
Showbiz

Η ξέγνοιαστη καθημερινότητα της Μελίνας Ασλανίδου στην Κρήτη μέσα από φωτογραφίες! (photos)

H Μελίνα Ασλανίδου απολαμβάνει την απόλυτη ηρεμία στο όμορφο σπίτι όπου ζει με τον αγαπημένο της Βασίλη Μουντάκη στην Κρήτη

Η ίδια είχε αποκαλύψει κατά την περίοδο της καραντίνας στην οποία μπήκαμε όλοι προκειμένου να αποφύγουμε την εξάπλωση του κορονοϊού, ότι περνούσε τον εγκλεισμό στο σπίτι με τον σύντροφό της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη, πολύ ευγνώμων που ο κορονοϊός με βρήκε εδώ στην Κρήτη με τον σύντροφό μου. Σίγουρα νιώθω πιο ασφάλεια εδώ», είχε πει.

Και πράγματι, αν δει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει από τότε μέχρι σήμερα, θα διαπιστώσει πως όντως η όμορφη τραγουδίστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή της στη Μεγαλόνησο.

Εκεί αποφάσισε να εγκατασταθεί πριν από δύο χρόνια, όταν διαπίστωσε από κοινού με τον σύντροφό της ο οποίος είναι κομμωτής και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, πως ήθελαν να δώσουν προτεραιότητα στη σχέση τους.

Κάπως έτσι η Μελίνα Ασλανίδου μάζεψε τα πράγματά της και είπε αντίο στην Αθήνα, χωρίς όμως να εγκαταλείψει καμία επαγγελματική της δραστηριότητα.

Μάλιστα, την περίοδο που η τραγουδίστρια εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, κανόνιζε έτσι το πρόγραμμά της ώστε να περνάει μόλις ένα 48ωρο στην πρωτεύουσα και ύστερα με την πρώτη πτήση επέστρεφε και πάλι στην αγαπημένη της Κρήτη και τους δικούς της ανθρώπους.

Όσο για το πώς περνάει εκεί; Αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Μελίνα Ασλανίδου για να διαπιστώσετε και εσείς πως είναι πολύ ευτυχισμένη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved