Είναι τα δίδυμα λαμπερού ζευγαριού της σόουμπιζ! Και είναι για… επαγγελματική φωτογράφιση! (photos)
Showbiz

Είναι τα δίδυμα λαμπερού ζευγαριού της σόουμπιζ! Και είναι για… επαγγελματική φωτογράφιση! (photos)

Τα δίδυμα μωρά τους ήρθαν στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2018 και το ζευγάρι ζει ένα παραμυθένιο όνειρο, απολαμβάνοντας τις χαρές πού τους χαρίζουν τα παιδάκια τους. 

Ο Δημήτρης και η Νικολέττα, όπως είναι τα ονόματα των δίδυμων, είναι η χαρά της ζωής και είναι πραγματικά πανέμορφα. Έχουν πάρει τα εκφραστικά μάτια του πατέρα τους και την ομορφιά και τη γοητεία της μητέρας τους, γνωστής φωτογράφου του καλλιτεχνικού χώρου.

https://www.instagram.com/p/B6N8VKVA8ku

Είναι πολύ χαριτωμένα και τα δύο και φυσικά είναι η μεγάλη αδυναμία των γονιών τους.

Ο λόγος για τα δίδυμα μωρά του Τεό Θεοδωρίδη και της Αγνής Μάρα που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και η άφιξη των παιδιών τους ήταν απλά η επιβεβαίωση μιας ευτυχισμένης σχέσης και ενός έρωτα που είχε ξεκινήσει από μία δυνατή φιλία.

Η Αγνή Μάρα υπήρξε ο άνθρωπος που στήριξε όσο κανένας τον γνωστό ηθοποιό και μοντέλο την περίοδο που ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στη ζωή του. Αυτή η στήριξη τούς έφερε ακόμα πιο κοντά μέχρι που έγιναν ζευγάρι. Και ύστερα ήρθαν τα δίδυμα παιδάκια τους, η κόρη τους Νικολέττα και ο γιος τους Δημήτρης για να τους κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους.

Δείτε φωτογραφίες των μικρών που είναι τόσο όμορφα που θα μπορούσαν κάλλιστα να πρωταγωνιστούν σε επαγγελματική φωτογράφιση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved