Δήμητρα Βήττα: «Οι Πόντιοι κινδύνευσαν με πλήρη αφανισμό κι όμως τα κατάφεραν»
Showbiz

Δήμητρα Βήττα: «Οι Πόντιοι κινδύνευσαν με πλήρη αφανισμό κι όμως τα κατάφεραν»

Δήμητρα Βήττα: «Η αγάπη του κόσμου για το Κόκκινο ποτάμι είναι μεγάλη, κι αυτό το εισπράττουμε»

 

Στο τηλεοπτικό της βάπτισμα, στο Κόκκινο ποτάμι η Δήμητρα Βήττα είναι η Αρίν. Η Αρμένισσα που διατηρούσε σχέση με τον Νικολαΐδη πριν από το γάμο του με τη Σοφία και έχει φέρει στον κόσμο το παιδί τους.


Η Αρίν σας εκπλήσσει;
«Αυτό που θαυμάζω στην ηρωίδα που ενσαρκώνω, είναι η γενναιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή και το γεγονός πως εκείνη συνεχίζει δυναμικά παρά τις αντιξοότητες».

Δεν είναι συγκλονιστικό γεγονός ότι οι... δύο γυναίκες του Νικολαΐδη είναι αναγκασμένες να συνυπάρξουν, για να επιβιώσουν μαζί με τα παιδιά τους;
«Ανέκαθεν οι δύο γυναίκες συμβίωναν στο ίδιο σπίτι από προσωπική επιλογή και όχι γιατί ήταν υποχρεωμένες. Η σχέση τους ήταν πάντα ειλικρινής. Τώρα καλούνται, κάτω από νέες, δύσκολες συνθήκες, να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Χωρίς το στήριγμα που έβρισκαν, η καθεμία με διαφορετικό τρόπο, στον Μιχάλη Νικολαΐδη. Έχουν η μία την άλλη, έχουν αγαπηθεί και πορεύονται μαζί μέχρι να βρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τις ίδιες και τα κορίτσια τους».

Ο Νικολαΐδης τι συναισθήματα κρατά για την Αρίν;
«Φαντάζομαι βαθιάς εκτίμησης και ουσιαστικής αγάπης. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως της στάθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν η Αρίν έχασε την οικογένειά της. Οπότε ο Μιχάλης μαζί με τη Σοφία της άνοιξαν το σπίτι τους».

Σας εξέπληξε η ποντιακή κουλτούρα και ο ποντιακός λαός;
«Η δουλειά αυτή στάθηκε η αφορμή να διευρύνω τις γνώσεις μου γύρω από την ιστορία του ποντιακού λαού και δεν έχω παρά να δείχνω σεβασμό. Πρόκειται για ένα λαό που δεινοπάθησε, κινδύνευσε με πλήρη αφανισμό, κι όμως τα κατάφερε. Είμαι ευτυχής που, μέσα από τη σειρά μας, φωτίζονται αυτές οι πτυχές της ιστορίας μας».

Τι σχόλια εισπράττετε από το κοινό;
«Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη, κι αυτό το εισπράττουμε τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από τη συναναστροφή μας με τον κόσμο. Και ευχαριστούμε γι’ αυτό!».

Πώς Θα σχολιάζατε τη συνεργασία σας με τον Μανούσο Μανουσάκη;
«Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, που το τηλεοπτικό μου ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε σε μία τόσο προσεγμένη δουλειά, υπό τη σκηνοθετική ματιά του κυρίου Μανουσάκη. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, που δείχνει αμέριστη φροντίδα στους συνεργάτες του, τους εμπνέει με την ενέργειά του και δεν κάνει εκπτώσεις στη δουλειά του. Αναμφίβολα, η συνεργασία μου μαζί του είναι ένα μεγάλο σχολείο».

Αληθεύει ότι πήρατε μαθήματα αμαξοδήγησης;
«Χρειάστηκε να κάνω πολύωρα μαθήματα αμαξοδήγησης και να χτίσω μία πιο ιδιαίτερη σχέση με το άλογό μας, τον Δία, ώστε να περιορίσω τυχόν απρόβλεπτες αντιδράσεις του την ώρα της λήψης και φυσικά να μην το ταλαιπωρήσω καθόλου».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved