Ζέτα Δούκα: To νέο της μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της και η συγκίνησή της! (Photos)
Showbiz

Ζέτα Δούκα: To νέο της μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της και η συγκίνησή της! (Photos)

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε πριν από μερικές ημέρες η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός σε ένα απλό έλεγχο ρουτίνας διαπιστώθηκε πως έπρεπε να κάνει μια μικρή αφαίρεση καθώς της δημιουργούσε πρόβλημα.

Η ίδια μάλιστα δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μοιράστηκε την περιπέτεια της θέλοντας έτσι να μεταδώσει το μήνυμα ως η πρόληψη σώζει ζωές.


«Την προηγούμενη βδομάδα, από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας, οδηγήθηκα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσω, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει και μου δημιουργεί πρόβλημα! Είναι από αυτά που χαρακτηρίζεις σαν αστροπελέκια στη ζωή σου και μόνο έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσεις… Ευτυχώς, και σε αυτή την επείγουσα κατάσταση, είχα συμμάχους αποφασιστικούς κι αποτελεσματικούς!», είχε γράψει στο πρώτο της μήνυμα θέλοντας να μοιραστεί την περιπέτεια υγείας που πέρασε και να βοηθήσει ώστε η πρόληψη να γίνει ρουτίνα!

Στο νέο της μήνυμα μετά την περιπέτειά της η Ζέτα Δούκα θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της.

Συγκινημένη έγραψε:
«Σας ευχαριστώ όλους, φίλους, γνωστούς κι αγνώστους για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που μου στέλνετε από χθες. Με συγκινείτε και ταυτόχρονα μου αποδεικνύετε πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε αυτά που μας απασχολούν, προκειμένου να παρακινούμε και άλλους ανθρώπους να σκεφτούν, να παραδειγματιστούν και εν τέλει να κάνουν ή να βελτιώσουν κάτι που μπορεί να τους αλλάξει ή ακόμη και να τους σώσει τη ζωή…


Για μένα αυτός είναι ο κυριότερος λόγος ύπαρξης των μέσω κοινωνικής δικτύωσης! Η προβολή όμορφων αλλά και δύσκολων στιγμών της ζωής μας, που μας φέρνουν πιο κοντά, ανθρώπινα και ουσιαστικά. Η καραντίνας μας έδειξε πολλά, ελπίζω να μη πετάξουμε στα σκουπίδια τα πιο σημαντικά.
Όσο για τη σημασία της πρόληψης, σας έχω μιλήσει πολλές φορές. Μην αφήνετε στη τύχη την υγεία και τον εαυτό σας…», σημείωσε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved