Ο Ετεοκλής Παύλου στο gossip-tv: Η ζωή με την Ελένη Χατζίδου & την κόρη τους και η πρόταση για TV
Showbiz

Ο Ετεοκλής Παύλου στο gossip-tv: Η ζωή με την Ελένη Χατζίδου & την κόρη τους και η πρόταση για TV

Τον Ετεοκλή Παύλου υποδεχτήκαμε μέσω instagram και κάναμε μια κουβέντα που τα είχε όλα.

Ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ ήταν ευδιάθετος και με χαμόγελο και μίλησε με τον Σάββα Μπίτζα, αρχικά για την συμμετοχή εκείνου και της συζύγου του Ελένης Χατζίδου στο «Just the two of us», όπου δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι φοβήθηκε στην αρχή να συμμετάσχει. Αλήθεια ποιος από τους δύο κυνηγάει ποιον για να κάνουν πρόβες;

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας, ο Ετεοκλής Παύλου μας μίλησε και για την κορούλα του Μελίτα-Δήμητρα, αλλά και για τα συναισθήματα που του δημιούργησε η γέννησή της, τονίζοντας: «Η πατρότητα είναι κάτι μοναδικό πραγματικά. Κάθε μέρα ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα και δεν ξέρω αν μαθαίνεις εσύ στο παιδί ή το παιδί σε εσένα», είπε μεταξύ άλλων «για την μεγαλύτερη πρόκληση» της ζωής του, εξωτερικεύοντας και όσα φοβήθηκε στην αρχή.

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου επρόκειτο να παντρευτούν θρησκευτικά μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο λόγω κορονοϊού ο γάμος τους αναβλήθηκε. Εκείνος, λοιπόν, ανέφερε ότι θα τον κάνουν στις 19 Σεπτεμβρίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μαζί με την βάφτιση της μικρής.

Παράλληλα, ο γνωστός αθλητής μας μίλησε και για την περιπέτεια υγείας που βίωσε η μικρούλα τους εν μέσω κορονοϊού, με εκείνον να περιγράφει όσα έζησε και να μοιράζεται τα συναισθήματά του.

Ακόμη, μίλησε με ειλικρίνεια για την δύσκολη στιγμή που έζησε, καθώς πριν μερικά χρόνια το πόδι του ακρωτηριάστηκε, αφού μια σφαίρα στην κοιλιακή του χώρα του στοίχισε το άκρο του. Εκείνος, λοιπόν, αναφέρθηκε σε αυτό και όσα έκανε για να βγει δυνατότερος από αυτό, πνευματικά και συναισθηματικά, αποδεικνύοντας ότι η ευγένεια και η θετικότητα είναι στοιχεία του τρόπου σκέψης του.

Τέλος, συζητήσαμε και για την τηλεόραση και αν εκείνος θα ήθελε να δοκιμαστεί στην παρουσίαση, αφού πολλά λέγονται για καλοκαιρινή εκπομπή με την σύζυγό του. Ο Ετεοκλής, λοιπόν, απάντησε και ξεκαθάρισε! Έχουν δεχτεί πρόταση;

Δείτε την συζήτησή μας παρακάτω και ακούστε τον να μας τραγουδά, με την Ελένη Χατζίδου να βαθμολογεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved