Συγκινητικό: Η εγγονή του Κώστα Βουτσά τον αναγνωρίζει σε ταινία στην TV!
Showbiz

Συγκινητικό: Η εγγονή του Κώστα Βουτσά τον αναγνωρίζει σε ταινία στην TV!

Λείπει ο Κώστας Βουτσάς από τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του που συνεχίζει να βιώνει την απόλυτη θλίψη για τον χαμό του. 

Ανάμεσά τους, βέβαια και η κόρη του Θεοδώρα η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία μαζί με την οικογένειά της, τον σύντροφό της Νίκο Πατινιώτη και την μόλις δυόμιση ετών κορούλα τους Ηλέκτρα Κωνσταντίνα.

Η έλλειψη του Κώστα Βουτσά είναι έντονη για τη γνωστή ηθοποιό και σκηνοθέτη η οποία συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο με τον πατέρα της που τόσο πολύ αγαπούσε.

Πρόσφατα, μία ανάρτησή της συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς σε ένα βίντεο απεικονίζεται η χαριτωμένη κορούλα της να βλέπει τον παππού της στην τηλεόραση και να τον αναγνωρίζει.

Η μικρούλα κοιτάει την οθόνη και δείχνει με το δάχτυλο τον Κώστα Βουτσά, εικόνα που συγκινεί!

Προφανώς, η Θεοδώρα Βουτσά είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως οι άνθρωποι που αγαπάμε και φεύγουν από τη ζωή, μένουν ζωντανοί όταν τους μνημονεύουμε συχνά.

Η εικόνα λοιπόν της μικρούλας να δείχνει τον παππού της ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο ύστερα από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του, δεν θα μπορούσε παρά να συγκινήσει και να μας πείσει πως ο Κώστας Βουτσάς που μεγάλωσε τόσες και τόσες γενιές με τους σπουδαίους ρόλους του, θα είναι πάντα εδώ! Δείτε το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved