Ντόρα Μακρυγιάννη: Η απώλεια που την έχει συγκλονίσει – Το συγκινητικό βίντεο στο instagram της
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η απώλεια που την έχει συγκλονίσει – Το συγκινητικό βίντεο στο instagram της

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η πρωταγωνίστρια της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" είναι θλιμμένη και δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την απώλεια.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το θάνατο του σκύλου της με το οποίο είχε δεθεί, όπως και ο κάθε ιδιοκτήτης δένεται με τον τετράποδο φίλο του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλό ταξίδι Τσαρλάκο μου . Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Θυμάμαι τα πάντα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε αγαπάω για πάντα .Σε ευχαριστώ για όλα ,για όλα όσα με έκανες να αισθανθώ, για όλα όσα με κάνεις να αισθάνομαι ακόμα. Συγγνώμη αν μπορούσα να σου δώσω περισσότερα και δεν τα κατάφερα .Συγγνώμη αν κάποιες φορές σε έκανα να αισθανθείς μονός σου ,σε αγαπούσα και θα σε αγαπάω όσο το άπειρο. Σε τράβηξα πριν μια βδομάδα αυτό το βιντεάκι, το διαισθανόμουν ότι γέρασες κάπως απότομα ,ανυπομονούσα να κατέβω το τριήμερο να σε πάω να σε περιποιηθούν και να πάμε και στο γιατρό .Δεν πρόλαβα . Ήθελα να σε χορτάσω κι άλλο. Έφυγες. Τώρα είσαι και εσύ σε κάποιο αστέρι εκεί πάνω στον ουρανό .Αυτά τα γλυκά ματάκια που με κοιτάνε ,πάντα μέσα μου θα τα έχω. Αντίο παραπονιάρη, ζηλιάρη και χαδιάρη μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved