Εβελίνα Παπούλια: Αυτό θα έκανε αν συναντούσε την Υποργό Πολιστισμού Λίνα Μενδώνη
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Αυτό θα έκανε αν συναντούσε την Υποργό Πολιστισμού Λίνα Μενδώνη

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για όσα πιστεύει ότι θα συμβούν από εδώ και πέρα στον χώρο της τέχνης.

Ως ηθοποιός, λοιπόν, εξομολογήθηκε πώς πιστεύει ότι θα διαμορφωθεί ο θεατρικός χειμώνας, ενώ μεταξύ άλλων είπε τι θα έκανε αν βρισκόταν με τη Λίνα Μενδώνη, Υπουργό Πολιτισμού της χώρας.

Πώς βιώσατε αυτές τις ημέρες της υποχρεωτικής καραντίνας; «Ευχαριστώ την ατυχία μας... ήρθε για να διδάξει στον καθένα μας διαφορετικά πράγμα­τα» γράφατε σε ένα post σας στο instagram.

«Συνειδητοποίησα ότι οι βασικές μου ανάγκες εί­ναι μόνο η αγάπη, η τροφή, η ηρεμία, η γαλήνη και το διάβασμα. Ηταν η μοναδι­κή μέχρι σήμερα στιγμή στη ζωή μου που δεν είχα κα­μία υποχρέωση πέρα από το να φροντίσω τον εαυ­τό μου και τους αγαπημέ­νους μου.

Αλήθεια, αν είχατε ένα τετ α τετ με την υπουργό Πο­λιτισμού Λίνα Μενδώνη, τι θα της λέγατε;

«Δεν θα της έλεγα τίποτα, θα της έπιανα το χέρι και θα πηγαίναμε μια βόλτα στην Ακρόπολη, στα μου­σεία, στα θέατρα και στην Ερμού για να ακούσουμε τους μουσικούς που παί­ζουν στον δρόμο και να δούμε μαζί τον πολιτισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Ισως με αυτόν τον τρόπο να σκεφτόταν πως πολιτισμός χωρίς τέχνη δεν υπάρχει».

Ανησυχείτε για τις ημέρες που έρχονται; Θα υπάρξει θεατρικός χειμώνας;

«Δεν ανησυχώ για τίποτα. Ολα θα γίνουν και θα ισορ­ροπήσουν στον χρόνο τους, αρκεί η Πολιτεία να μας συμπεριλάβει και να μας σεβα­στεί. Η αλήθεια είναι ότι πι­στεύω πως θα το κάνει, γιατί θέλω να πιστεύω πως έχουν καλές προθέσεις!», είπε στο ΒΗΜΑgazino.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved