Πρωταγωνιστές των 80s: Εσύ ξέρεις τι κάνουν και πόσο χρονών είναι σήμερα; (photos & videos)
Showbiz

Πρωταγωνιστές των 80s: Εσύ ξέρεις τι κάνουν και πόσο χρονών είναι σήμερα; (photos & videos)

Πρωταγωνιστές των 80s: Μεγαλώσαμε μαζί τους, κάποιοι από αυτούς έχουν μεγαλώσει αρκετά και έχουν αποσυρθεί ενώ κάποιοι άλλοι παραμένουν ενεργοί

Μεσουράνησαν στο καλλιτεχνικό στερέωμα την δεκαετία του 1980. Την δεκαετία της υπερβολής, της χαράς, της ανεμελιάς αλλά και του κιτς. Ελάχιστοι από αυτούς βρίσκονται σήμερα στη δημοσιότητα και σε κάθε περίπτωση όχι στην πρώτη γραμμή. Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές των 80s έχουν αποσυρθεί από τα φώτα και ζουν μια ζωή μακριά από τις κάμερες άλλοι ήσυχα και κάποιοι με δυσκολίες.

Σταμάτης Γαρδέλης

Οι σημερινές κυρίες τον θυμούνται ως έφηβα κορίτσια εξώφυλλο στα ποπ κουλτούρας περιοδικά της εποχής «Μανίνα» και «Σούπερ Κατερίνα».

Ο 60xpovos Σταμάτης Γαρδέλης ήταν από τους κορυφαίους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 1980 και πρωταγωνιστούσε σε ταινίες και βιντεοκασέτες έχοντας τις περισσότερες φορές παρτενέρ τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Έχει παίξει και σε κοινωνικές ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη όπως τα περίφημα «Τσακάλια». Ο κόσμος τον θυμάται περισσότερο βέβαια στο «Καμικάζι αγάπη μου» και το τραγούδι «Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία».

Πάνος Μιχαλόπουλος


Λίγοι γνωρίζουν πως ξεκίνησε ο 71xpovos σήμερα Πάνος Μιχαλόπουλος πριν γίνει ο απόλυτος σταρ των κοινωνικών ταινιών της δεκαετίας του '80. Από την «Ιφιγένεια» του Μιχάλη Κακογιάννη.

Η καριέρα του στο σινεμά άρχισε τη δεκαετία του 1970 στην πολεμική ταινία του Κώστα Ανδρίτσου «Αέρα, αέρα, αέρα» (1972), ενώ δύο χρόνια μετά έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στο θρυλικό «Λούνα Παρκ» του Γιάννη Δαλιανίδη. Μεσουράνησε στην κρατική τηλεόραση στη σειρά «Τα Λιονταράκια του Κυρ Ηλία» και στην ιδιωτική τηλεόραση με μεγαλύτερη επιτυχία στη σειρά «Η ώρα η καλή» στο Mega.

Από την πρώτη του γυναίκα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη. Ο δεύτερος γάμος του έγινε με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και επτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ομως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Πλέον ζει μόνιμα στο χωριό του στη Μικρομάνη της Μεσσηνίας ασχολείται με τα κτήματά του και δεν έχει καμία διάθεση να γυρίσει στη σόουμπιζ

Καίτη Φίνου

Ήταν η απόλυτη σταρ τηε δεκαετία του 1980 και κάποια στιγμή συναγωνιζόταν σε εξώφυλλα την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Απασχόλησε τα μέσα με την προσωπική της ζωή, αρχικά με τον δεσμό της με τον Στάθη Ψάλτη και στην συνέχεια με τον Λευτέρη Πανταζή και φυσικά λόγω του γάμου της με τον Γιώργο Λύρα που έληξε με επεισοδιακό τρόπο.

Η 61χρονη σήμερα ηθοποιός πέρασε αρκετές δυσκολίες, πήρε αρκετά κιλά και για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε να βρει δουλειά ως ηθοποιός και διατηρούσε κομμωτήριο στην Αθήνα.
Το τηλεοπτικό κοινό την ξαναείδε μετά από πολλά χρόνια στην σειρά του MEGA «Το Κόκκινο δωμάτιο».

Σοφία Αλιμπέρτη

Από τους ελάχιστους κερδισμέvoυς της δεκαετίας του 1980 η γοητευτική ηθοποιός και αργότερα παρουσιάστρια.

Πρωταγωνίστησε σε αρκετές κωμικές σειρές της μικρής οθόνης με μεγάλη επιτυχία το «Σοφία Ορθή» στον ΑΝΤ1 και παρουσίασε με επιτυχία σόου και εκπομπές φθάνοντας να παρουσιάσει μέχρι και πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα.

Ο πολύκροτος γάμος της και βέβαια το διαζύγιό της με τον Γιάννη Πάριο και οι μετέπειτα σύντροφοί της με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Αλέξανδρο Παρθένη απασχολούσαν για χρόνια τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Τα τελευταία χρόνια αγνοείται τηλεοπτικά και είναι επιλογή της. Η 54χρονη σήμερα Σοφία Αλιμπέρτη επιλέγει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο αγαπημένο της Κυκλαδονήσι, την Πάρο.

Τέτα Ντούζου

Πολύ νωρίς αποφάσισε να αποχωρήσει από τα δρώμενα της σόουμπιζ και του θεάματος η 56χρονη σήμερα Τέτα Ντούζου. Η κόρη του Ανδρέα Ντούζου και αδελφή του Στηβ Ντούζου, μετά το τέλος της εποχή βιντεοκασέτας έκανε ένα μικρό πέρασμα από τις πρώτες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης με χαρακτηριστικότερη όλων την πρώτη σαπουνόπερα του Mega, την «Δίψα».

Ο λόγος όμως που αποφάσισε ουσιαστικά να αποχωρήσει από το χώρο της υποκριτικής ήταν ο γάμος της με τον επιχειρηματία Γιάννη Γεωργιάδη και ο ερχομός στη ζωή των των δύο κοριτσιών της που λατρεύει. Δεν κάνει απολύτως καμία κοινωνική εμφάνιση εδώ και πάρα πολλά χρόνια επιλέγοντας να ζει μια τελείως απλή οικογενειακή ζωή.

Στηβ Ντούζος

Ο διάσημος «Μπίλιας» του «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα» στα 61 του χρόνια και μετά από μια ζωή που θυμίζει κινηματογραφική ταινία έχει πια ηρεμήσει. Έγινε γνωστός την δεκαετία του 1980 και έκτοτε χάθηκε για πολλά χρόνια.

Σε συνέντευξή του πριν ένα χρόνο αποκάλυψε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει περάσει. «Από το 2001 είμαι καρδιοπαθής, πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 4 μπαλονάκια, 2 stent και έπεσα σε κώμα για 40 μέρες.

Έπαθα όλα αυτά τα προβλήματα υγείας γιατί ήμουν 40 χρόνια καπνιστής, πολλά κιλά, ποτά, ξενύχτια» ανέφερε. Από το 1997 είναι παντρεμένος με την Άννα-Μαρία και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Αρτεμισία και έναν γιο, τον Ανδρέα.

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Η αρχή για τον συμπαθή ηθοποιό που έκλεισε τα 58 έγινε με τους «Επικίνδυνους» του Γιάννη Δαλιανίδη και το «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ».

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του 1980 η οποία συνεχίστηκε και στις αρχές της δεκαετίας του 1990 αρχικά με τον ρόλο του Ιάσονα Σέκερη στο «Ρετιρέ» και στη συνέχεια με αντίστοιχο ρόλο στους «Μικρομεσαίουε» και πάλι του Γιάννη Δαλιανίδη στο Mega.

Μετά από πολλά χρόνια επανήλθε τηλεοπτικά πριν 4 χρόνια με τον ρόλο του «Λεωνίδα» στο «Έλα στη θέση μου». Για πολλά χρόνια ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι με την Μαριάννα Τουμασάτου μια σχέση που έχει λήξει πολλά χρόνια πριν. Διατηρούσε επίσης παλαιότερα και ένα ροκ μπαρ το οποίο έκλεισε λόγω της οικονομικής κρίσης. Αν και έχει επιστρέφει τηλεοπτικά στη σειρά «Έλα στη θέση μου», δεν θέλει η προσωπική του ζωή να απασχολεί τη δημοσιότητα.

Νίκος Ζιάγκος

Μέσα στη δεκαετία του 1980 ο πολύ όμορφος Νίκος Ζιάγκος κάνει το μεγάλο βήμα και από φωτογράφος γίνεται ηθοποιός.

Τα κοριτσάκια λιποθυμούν όταν τον βλέπουν να πρωταγωνιστεί στο θέατρο και τα αντίστοιχα έντυπα της εποχής τον φιλοξενούσαν σε εβδομαδιαία βάση. Ήταν και αυτός σταρ της βιντεοκασέτας σε ταινίες κυρίως αισθηματικού περιεχομένου.

Εξακολουθεί να είναι στα 64 του χρόνια ένας πολύ γοητευτικός άντρας, κάνει κάποιες διαφημίσεις και θεατρικές δουλειές.


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved