Ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Πάνου Ζάρλα! Η θλίψη και το μνημόσυνο!
Showbiz

Ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Πάνου Ζάρλα! Η θλίψη και το μνημόσυνο!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον τραγικό χαμό του Πάνου Ζάρλα, νικητή του πρώτου Power of Love

Συγκλονισμένοι όλοι παρακολουθούσαμε την επόμενη μέρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε συμβεί το μοιραίο τροχαίο επί της λεωφόρου Συγγρού που έκοψε το νήμα της ζωής του νεαρού και γοητευτικού νικητή του ριάλιτι αγάπης.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Πάνος, ένα παιδί με όνειρα για το μέλλον και όρεξη για ζωή, είχε φύγει τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Η ειρωνεία της μοίρας ήταν ότι ο Πάνος, εκείνο το τραγικό βράδυ, επέστρεφε από ένα πάρτι που είχε οργανωθεί για τον ίδιο καθώς ήταν τα γενέθλιά του.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το συγκεκριμένο πάρτι στο οποίο είχε δώσει το παρών, μεταξύ άλλων και η πρώην αγαπημένη του Στέλλα Μιζεράκη αλλά και πολλοί από τους παλιούς συμπαίκτες του στο Power of Love οι οποίοι τον είχαν λατρέψει για την καλοσύνη του και τον σπάνιο χαρακτήρα του.

Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου, φίλοι και συγγενείς ταξίδεψαν μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα του αδικοχαμένου Πάνου για να τον αποχαιρετήσουν στην τελευταία του κατοικία στη Μυτιλήνη.

Εκείνη την ημέρα, μία ολόκληρη Ελλάδα πενθούσε για έναν τόσο πρόωρο θάνατο ενός τόσο νέου και ταλαντούχου νέου.

Το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα γίνεται σήμερα στον Πειραιά, ακριβώς έναν χρόνο από εκείνο το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, η οικογένεια αποφάσισε το μνημόσυνο να μη γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πάνου όπου βρίσκεται και η τελευταία του κατοικία αλλά στην ενορία του Πάνου στον Πειραιά όπου ζούσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved