Χρήστος Βασιλόπουλος: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού του και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο (video)
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού του και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο (video)

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Sarah Conner ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και η ώρα της γέννησης του πρώτου τους παιδιού πλησιάζει.

Ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του, οι οποίοι ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, αναμένουν με αγωνία την έλευση του μωρού τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε κάνει μια πολύ γλυκιά ανάρτηση για την μητέρα του παιδιού του.

«Φτάνουμε πολύ κοντά στην ημερομηνία της γέννας και είμαι... ενθουσιασμένος! Κοιτώντας και τους δυο μας, πώς νομίζετε ότι θα μοιάζει το παιδί μας; Σ' ευχαριστώ μωρό μου γι' αυτό το δώρο ζωής που μου κάνεις. Σ' αγαπώ».

Λίγο πριν, λοιπόν, υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, ο ηθοποιός μας έβαλε στο παιδικό δωμάτιο που έχουν δημιουργήσει για εκείνο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι π[εριμένουν αγόρι.

«Τελική αντίστροφη μέτρηση! Σε λίγο καιρό αυτό το δωμάτιο θα γεμίσει χαρά, χαμόγελο και μαγεία από το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Σε περιμένουμε μικρέ πρίγκιπα Βασιλόπουλε», έγραψε στο βίντεο που κοινοποίησε,δηλώνοντας ότι είναι αγόρι.

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε…

https://www.instagram.com/p/CA0OL0UgJ33

Δείτε στιγμιότυπα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved