Elif: Η αστυνομία συλλαμβάνει την Αρζού
Showbiz

Elif: Η αστυνομία συλλαμβάνει την Αρζού

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif, σήμερα, 2 Ιουνίου! 

Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και δίνει την κατάθεσή του. Λέει στους αστυνομικούς πως η Αρζού προσέλαβε κάποιους άντρες για να σκοτώσουν στον Γιουσούφ. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και του Ουμίτ και βλέπει στον κήπο την Γκόντζα. Της κάνει νόημα και συναντιούνται κρυφά για να μιλήσουν. Η Γκόντζα ξαφνιάζεται που τον βλέπει εκεί και ο Ερκούτ ζητάει να μάθει που είναι η Ασουμάν. Απειλεί την Γκόντζα αλλά αυτή τη φορά η κοπέλα ξέρει πάρα πολλά για να φοβηθεί.

Λέει στον Ερκούτ πως μπορεί να διοικεί προς το παρόν την εταιρία και να μην πει κουβέντα στην Αρζού διαφορετικά θα φροντίσει να τον καταστρέψει. Ο Βεϊσέλ επισκέπτεται ξανά την οικογένεια Εμίρογλου και η Σιταρέ ανοίγει την πόρτα. Ο Βεϊσέλ θυμάται πως την είχε δει στην εταιρία του Ερκούτ και θέλει να μάθει τι δουλειά έχει εκεί. Τη στριμώχνει άσχημα αλλά εμφανίζεται η Ζεϊνέπ και ο Βεϊσέλ σταματάει τη συζήτηση. Η αστυνομία συλλαμβάνει την Αρζού, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Βεϊσέλ κάνει διάφορες ερωτήσεις για τη Σιταρέ και η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ του δίνουν τις απαντήσεις.

Ο Βεϊσέλ δεν λέει τίποτα ακόμα για τη Σιταρέ γιατί θέλει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Η Μελέκ πηγαίνει την Ελίφ σχολείο και εκείνη της δίνει ένα βιβλίο για να το πάει στον Γιουσούφ. Η Μελέκ αισθάνεται περίεργα, δεν ξέρει αν πρέπει να πάει αλλά δεν μπορεί τελικά να αντισταθεί στην ιδέα πως θα τον δει. Ο Ουμίτ δεν μπορεί να καταλάβει πως συνέλαβε η αστυνομία την Αρζού μιας και εκείνος έχει το γράμμα και δεν υπάρχει καμία απόδειξη εναντίον της. Η Σιταρέ είναι μαζί με τον Βεϊσέλ, την Αλιγιέ, τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να παγιδέψει με ένα κόλπο τη Σιταρέ αλλά ο Σελίμ τη προστατεύει ώστε να μην εκτεθεί.

Όταν μένουν μόνοι τους ο Βεϊσελ λέει στον Σελίμ πως η Σιταρά δουλεύει σε νυχτερινό κέντρο και ο Σελίμ καταλαβαίνει πως ο πεθερός του την ξέρει και έτσι αναγκάζεται να του πει τα πάντα. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν την Αρζού και δεν είναι ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις της. Της δείχνουν το γράμμα και εκείνη τους λέει πως δεν έχει καμία σχέση εκείνη και απαιτεί προστασία γιατί από ότι φαίνεται, κάποιος την απειλεί. Η Μελέκ επισκέπτεται τον Γιουσούφ για το βιβλίο της Ελίφ. Ο Γιουσούφ την ενημερώνει για τη σύλληψη της Αρζού. Η Γκόντζα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει στην Αρζού το φάρμακό της. Ο Ουμίτ πάλι πηγαίνει στο γραφείο του Τζεβαχίρ και τον αναγκάζει να μιλήσει. Τώρα ξέρει πως εκείνος πήγε στην αστυνομία το γράμμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved