Παύλος Ορκόπουλος: Η καραντίνα και η μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια του!
Showbiz

Παύλος Ορκόπουλος: Η καραντίνα και η μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια του!

Ο Παύλος Ορκόπουλος, εκτός από σπουδαίος ηθοποιός είναι και παππούς δύο αγοριών, ένα ρόλο που απολαμβάνει περισσότερο απ’ όλους της ζωής και της καριέρας του, ακόμα και αυτόν του Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες...

Ο πρωταγωνιστής των «Άγριων μελισσών» μίλησε για το πώς βίωσε τον εγκλεισμό της καραντίνας, για το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον και για το αν η τέχνη βοηθάει την ψυχολογική μας κατάσταση. Διαβάστε τι είπε...

- Πώς βιώσατε τον εγκλεισμό;

«Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση, που μας έκανε να σκεφτούμε διάφορα πράγματα. Εγώ ήμουν συνήθως με τα εγγόνια μου και προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε. Αυτά δεν μπορούν το μέγεθος του προβλήματος, έχουν ενέργεια που κάπου πρέπει να διοχετευτεί. Βγαίναμε λίγο έξω σε χώρους που δεν υπήρχε κόσμος, τα άφηνα για λίγο να τρέξουν μερικά χιλιόμετρα, να είμαι προπονημένος για να τα ακολουθώ! Ήμασταν σε πλήρη δράση, γεγονός που βοήθησε να μην είναι βαρύς ο εγκλεισμός».

- Είστε αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον; Σε σχέση με το τι θα αφήσει πίσω της η πανδημία;

«Θα επιδεινώσει τα πράγματα. Και αυτός που είναι ο αποδέκτης και καλείται να πληρώσει, είναι πάντα ο λαός. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Είναι απαίτηση να είμαστε πιο πολύ κοντά. Η κοινωνία θα ταραχτεί πάρα πολύ και οφείλει ο κόσμος να δώσει τις απαντήσεις του, στοχεύοντας, απαιτώντας και διεκδικώντας».

- Βοηθάει την ψυχολογική μας κατάσταση η τέχνη;

«Η τέχνη γι’ αυτό γεννήθηκε. Για τις ψυχές των ανθρώπων και σε αυτές απευθύνεται. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι παρηγορητική και φροντίζει για την ανάταση της ψυχής. Δεν γίνεται χωρίς τέχνη. Έτσι συνειδητοποίησαν και οι άλλοι παντού και ειδικά στο χώρο μας, που υπάρχει ένας ατομικισμός ότι ο καθένας δεν είναι μόνος του. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να συνεργαζόμαστε. Ειδικά τώρα οι απαντήσεις στα προβλήματα μας προϋποθέτουν συνύπαρξης και συνάντηση. Η αλληλεγγύη σε τέτοιες καταστάσεις προτάσσεται πάντα».

- Τι απολαμβάνετε στη ζωή; Όταν έχετε ελεύθερο χρόνο τι σας κάνει να είστε χαρούμενος;

«Το καινούργιο στη ζωή μου είναι τα δύο εγγόνια μου -δύο αγόρια 7,5 και 4,5 ετών- και η ζωή μου είναι συναρπαστική. Μας δένει το ρήμα παίζω. Εγώ ρωτάω τα εγγόνια μου τι παίζουν και εμένα ο κόσμος με ρωτάει πού παίζω. Μας δένει η ίδια ερώτηση. Και στην καραντίνα ακόμα εγώ συνέχισα να παίζω, γιατί αυτό κάναμε, παίζαμε. Αυτό είναι πολύ ισχυρό στοιχείο, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τα εγγόνια μου και αυτό μου αφερεί χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ!», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved