Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο Κολωνάκι με hand made μάσκα από την ίδια (Photos)
Showbiz

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο Κολωνάκι με hand made μάσκα από την ίδια (Photos)

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει και εκείνη το hot αξεσουάρ της εποχής πάνω της που δεν είναι άλλο από τη μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό. 

Η πρώτη κυρία της χώρας η οποία ως γνωστόν διαθέτει τη δική της φίρμα με κορυφαίες δημιουργίες μόδας και έχει εκλεπτυσμένη αίσθηση του γούστου και της κομψότητας έκανε πριν από μερικές μέρες την εμφάνισή της σε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου.

Και φορούσε τη μάσκα της, την οποία υπογράφει η φίρμα Zeus & Dion, ο οίκος μόδας που διαθέτει και που δημιούργησε, ως γνωστόν, περιορισμένο αριθμό μασκών για την περίοδο της πανδημίας.

Μάλιστα, αυτές οι μάσκες διανεμήθηκαν δωρεάν σε όποιον τις ζητούσε και από αυτές κράτησε και η Μαρέβα Μητσοτάκη μία για να τη φοράει κάθε φορά που χρειάζεται να έρχεται σε επαφή με κόσμο.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στους δρόμους του Κολωνακίου με τη συγκεκριμένη μάσκα που ο οίκος μόδας που διευθύνει επέλεξε να ράψει σε χρώμα μπλε, το οποίο παραπέμπει στην Ελλάδα και το μπλε του ουρανού.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σπάνια αποχωρίζεται το συγκεκριμένο αξεσουάρ όταν είναι έξω από το σπίτι για δουλειές, ακολουθώντας πρώτη και καλύτερη τις οδηγίες των ειδικών για να μένουμε όλοι ασφαλείς.

Δείτε την στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της με την καλή της φίλη, τη γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Ιλεάνα Μακρή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved