Κατερίνα Στικούδη: Κάνει το αθλητικό look την πιο sexy τάση (photos)
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Κάνει το αθλητικό look την πιο sexy τάση (photos)

H Κατερίνα Στικούδη παίζει να είναι από της Ελληνίδες celebs που φοράνε με πάθος αθλητικά outfits.

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε πιο grande καταστάσεις στην τηλεόραση και στα events που παρευρίσκεται, ωστόσο το sport look είναι μάλλον αδυναμία της και καλώς είναι, αφού της ταιριάζει απίστευτα.

Η pop performer έχει επίσης έναν ακόμη λόγο να ντύνεται έτσι, καθώς γυμνάζεται συστηματικά και με συνέπεια. Άρα εφόσον έχει την άσκηση στην καθημερινότητά της, έχει και πολλά κολάν. Η Κατερίνα Στικούδη, λοιπόν, έχει κάνει το αθλητικό look την απόλυτη τάση και το έχει μετατρέψει σε μια sexy υπόθεση.

Όταν ποζάρει μέσα στα στενά της κολάν, στα μπουστάκια της και φορώντας τα sneakers της, οι φωτογραφίες της «τα σπάνε» και το instagram της ανεβάζει παλμούς από τα likes των followers της. Ενδεικτικά, ένα post της έχει συγκεντρώσει πάνω από 18.000 likes!

Κι αν αναρωτιέσαι τι γυμναστική κάνει και διαθέτει αυτό το κορμί, την απάντηση την έχει δώσει η ίδια μέσα από το προφίλ της.

«Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω, ποια είναι η διατροφή μου και τα σχετικά! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου, να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit στο @stigmabox. Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας. Επίσης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας , καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά! Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία».

Έτσι, είναι φίλε/η μου! Τα αγαθά κόποις κτώνται.

Κάνε μια βόλτα στις παρακάτω εικόνες και δες την Κατερίνα Στικούδη αλλιώς…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved