Παναγιώτης Στάθης: Τα τρυφερά λόγια για την κόρη του και οι κοινές φωτό!
Showbiz

Παναγιώτης Στάθης: Τα τρυφερά λόγια για την κόρη του και οι κοινές φωτό!

Ο Παναγιώτης Στάθης έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σύζυγό του και την κόρη τους, ενώ αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνον.

«Το 2018 εμπνεύστηκα και δημιούργησα μαζί με συναδέλφους μου την πρώτη ενημερωτική δικαστική ιστοσελίδα το dikastiko.gr. Η Καλλίνθια η κόρη μου είναι το πρώτο μου παιδί και το σάιτ το δεύτερο παιδί μου».

«Θεωρώ το διαδίκτυο το μέλλον της δημοσιογραφίας για αυτό και επενδύω εκεί. Ο γκουρού της μύησης μου σε αυτό είναι ο Θανάσης Μαυρίδης».

«Το μότο της ζωής μου είναι «μην κλαις πάνω από το χυμένο γάλα». Το επαναλαμβάνω διαρκώς στην κόρη μου».

«Γυμνάζομαι σταθερά (αν και δεν φαίνεται) και μάλιστα στην καραντίνα απέκτησα νέο χόμπι (όπως και πολλοί ακόμα), το ποδήλατο. Ελπίζω να μην τσακιστώ πουθενά!».

«Οδηγώ μηχανή μεγάλου κυβισμού εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Λυπάμαι που την αποχωρίζομαι επειδή τα στούντιο του ΑΝΤ1 είναι μακριά από το σπίτι μου».

«Είμαι παντρεμένος με την Αθανασία Πρωτοψάλτη, τον «Άρειο Πάγο» του σπιτιού μου και της καρδιάς μου (προσέχω τι λέω, για να έχω!)».

«Έχω δύο ανίψια και ομολογώ ότι τρομοκρατήθηκα όταν ο μεγάλος, ο Γιώργος, πήρε μηχανή. Κρατώ την ψυχραιμία μου (και την ανάσα μου)».

«Βαριέμαι εύκολα και αδυνατώ να επαναπαυτώ. Τρώγομαι διαρκώς για κάτι καινούριο. Μας το έμαθε καλά αυτό, σε μένα και στον αδελφό μου, η κυρα-Καλλιόπη, η μάνα μου».

«Τα ταξίδια της ζωής μου με τη γυναίκα μου και την κόρη μου είναι η τροφή της ψυχής μου. Τα βιβλία μου είναι η τροφή της σκέψης μου. Η κόρη μου είναι η ζωογόνος δύναμη για εκείνες τις κακές μέρες που δεν έχεις δυνάμεις να σηκωθείς από τον καναπέ. Τα Κύθηρα είναι η τελική σκέψη της κατάληξης του ταξιδιού. Εγώ τα έχω βρει», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved