Eυαγγελία Συριοπούλου: Αποκαλύπτει πώς διατηρείται σε φόρμα! (photos)
Showbiz

Eυαγγελία Συριοπούλου: Αποκαλύπτει πώς διατηρείται σε φόρμα! (photos)

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι από τις πιο γοητευτικές και ταλαντούχες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Η τηλεοπτική Ρενάτα από τη σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου», μίλησε για τη μικρή οθόνη, για το αν έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή ή παιχνίδι ενώ αποκάλυψε και τα καλοκαιρινά σχέδιά της. Διαβάστε τι είπε...

Θεωρείς ότι από εδώ και στο εξής θα επιστρέψουμε στις καλές εποχές της TV;

«Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Εύχομαι όμως να δοθεί ακόμα περισσότερος χώρος για μυθοπλασία, ωραίες δουλειές με ποιοτικό περιεχόμενο. Το κοινό επιβραβεύει τέτοιου τύπου προσπάθειες».

Τι σημαίνει για σένα «καλή εποχή»;

«Νέες προτάσεις ποιοτικού περιεχομένου σε επίπεδο μυθοπλασίας, καθώς και ευκαιρία ανάδειξης νέων προσώπων και ταλέντων».

Έχεις δεχτεί πρόταση να παρουσιάσεις εκπομπή ή παιχνίδι; Ή για να βρεθείς σε κάποιο σόου;

«Δεν έχω δεχτεί καμία ανάλογη πρόταση. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου με καλύπτει απόλυτα η υποκριτική. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Ίσως η παρουσίαση να ήταν ένα ενδεχόμενο που θα το συζητούσα μελλοντικά».

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το φετινό καλοκαίρι;

«Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος θα προσπαθήσω να κάνω όσο περισσότερα μπάνια μπορώ. Δεν έχω κανονίσει κάτι συγκεκριμένο και, όπως καταλαβαίνεις, με δεδομένες τις συνθήκες του κορονοϊού, είναι δύσκολο να ξέρω από τώρα τι θα κάνω».

Ποια είναι τα μυστικά σου για άψογο κορμί;

«Δεν υπάρχουν μυστικά για το τέλειο σώμα. Η διατροφή είναι το άλφα και το ωμέγα. Προσπαθώ να τρώω τροφές που τις έχουν επεξεργαστεί από λίγο έως καθόλου, προκειμένου να παίρνω θρεπτικά συστατικά και όχι περιττά λίπη».

Πες μας 10 πράγματα που δεν ξέρουμε ακόμη για σένα...

«Είμαι ένας καθημερινός, απλός άνθρωπος, σαν όλους τους άλλους. Θα πω 5 πράγματα που μου αρέσουν και 5 που απεχθάνομαι. Μου αρέσουν το χιούμορ, η ηθική, η εξυπνάδα, η καλή προαίρεση και η δικαιοσύνη. Απεχθάνομαι την αυθάδεια, την αγένεια, την υπεροψία, την αδικία και την πονηριά», είπε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved