Justin Bieber - Hailey Baldwin: Οδηγούν στα δικαστήρια πλαστικό χειρουργό και αυτός είναι ο λόγος!
Showbiz

Justin Bieber - Hailey Baldwin: Οδηγούν στα δικαστήρια πλαστικό χειρουργό και αυτός είναι ο λόγος!

Justin Bieber - Hailey Baldwin: Ο πλαστικός χειρουργός, με έδρα το Μπέβερλι Χιλς, έλαβε ήδη αυστηρή προειδοποίηση από το ζευγάρι, αναφορικά με ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο Tik Tok

Με αγωγές απειλούν ο Τζάστιν Μπίμπερ και η αρραβωνιαστικιά του Χέιλι Μπόλντγουιν τον πλαστικό χειρουργό Ντάνιελ Μπάρετ, ο οποίος υπονόησε ότι το 23χρονο μοντέλο έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στην εμφάνισή του.

Ο πλαστικός χειρουργός, με έδρα το Μπέβερλι Χιλς, έλαβε ήδη αυστηρή προειδοποίηση από το ζευγάρι, αναφορικά με ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο Tik Tok, στο οποίο ισχυρίζεται ότι οι αλλαγές στο πρόσωπο της Χέιλι Μπόλντγουιν δεν θα μπορούσαν να είχαν συμβεί χωρίς νυστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιατρός συγκρίνει σε αυτό φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου από το 2011 και το 2016 και ζητά από το κοινό να εστιάσει την προσοχή του στη μύτη του, τονίζοντας ότι ούτε η εφηβεία ούτε τίποτε άλλο δεν θα μπορούσαν να αλλοιώσουν τόσο δραστικά τα χαρακτηριστικά του.

Η νομική ομάδα των Μπίμπερ, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο Μπάρετ δεν θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιήσει το όνομα και την εικόνα της Χείλι για να προωθήσει το δικό του brand «διαδίδοντας ψευδείς, αβάσιμους ισχυρισμούς ότι η κυρία Μπίμπερ έχει κάνα πλαστικές επεμβάσεις».

Κατηγορεί επίσης τον χειρουργό για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς ο Μάρκετ χρησιμοποίησε το hit του Μπίμπερ «Sorry» για να ντύσει ηχητικά το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved