Μάρθα Καραγιάννη: Τα πρώτα λόγια της μετά τη χειρουργική επέμβαση
Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Τα πρώτα λόγια της μετά τη χειρουργική επέμβαση

Η Μάρθα Καραγιάννη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης χολής.

Η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει νωρίτερα αλλά λόγω κορονοϊού αναβλήθηκε. Τελικά έγινε την Τρίτη, 2 Ιουνίου και όπως έγραψε η καλή της φίλη Δώρα Δούμα όλα πήγαν κατ’ ευχήν!

Μάλιστα, η φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, η Ντόρα Δούμα, μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας της σπουδαίας ηθοποιού: «Η Μάρθα είναι καλά, απλώς καταλαβαίνετε είναι μετά την επέμβαση. Κοιμάται τώρα, αλλά πήγε πολύ καλά… Είχαμε ένα πρόβλημα πριν κάποιους μήνες και αυτή η επέμβαση ήταν να γίνει τέλος Μαρτίου, άλλα λόγω του κορονοϊού δεν μπορούσε να γίνει και προγραμματίστηκε για χθες. Όλο αυτό το διάστημα δεν πόναγε καθόλου, απλώς είχε μια ανορεξία και έκανε έναν πυρετό και έτσι το κατάλαβε»!

Η ίδια η ηθοποιός είπε στην εφημερίδα Espresso: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου».

Με αυτά τα λόγια η πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου θέλησε μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε να στείλει το δικό της μήνυμα, καθησυχάζοντας έτσι τους θαυμαστές της, οι οποίοι ανησυχούσαν για την πορεία της υγείας της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved