Αυτές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που γέννησαν μέσα στην καραντίνα (Photos)
Showbiz

Αυτές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που γέννησαν μέσα στην καραντίνα (Photos)

Μπορεί η επέλαση του κορονοϊού να ήταν από τις δυσκολότερες περιόδους που έχουμε ζήσει όμως ποιος μπορεί να βάλει φραγμό σε εκείνες τις μέλλουσες μανούλες που ήξεραν πως το παιδάκι τους θα έρθει μέσα σε αυτή τη περίοδο.

Έζησαν λοιπόν την καραντίνα ευτυχισμένες αλλά και με την αγωνία να πάνε όλα καλά, περιμένοντας με λαχτάρα το νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Πολλές ήταν οι επώνυμες Ελληνίδες που υποδέχτηκαν το παιδάκι τους εν μέσω καραντίνας.

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έγιναν γονείς τις πρώτες ημέρες της καραντίνας.

Ο γνωστός δικηγόρος μάλιστα μίλησε για τη γέννηση της κόρης του εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού στην εκπομπή «Μαζί σου»! Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μαρακάκης αποκάλυψε ότι δεν επιτρεπόταν ούτε και στον ίδιο να βγει από το μαιευτήριο, διότι αν έβγαινε δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στο πλευρό της γυναίκας του. Και υπογράμμισε ότι δεν μοιράστηκαν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ούτε θα τη μοιραστούν ώστε να προστατέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη νεογέννητη κόρη της.

Το δεύτερο παιδάκι της έφερε στον κόσμο η Φανή Χαλκιά στις 18 Απριλίου. Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Λούη Καραμάνο έχουν ήδη έναν γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2017. Η ίδια έχει τονίσει πολλές φορές πως δεν περίμενε ποτέ πως θα δημιουργούσε τη δική της οικογένεια και θα έκανε παιδιά. Βρέθηκε όμως ο κατάλληλος άνθρωπος πού της άλλαξε τη ζωή, χαρίζοντάς της δύο όμορφα αγοράκια.

Τέλος Μαρτίου και η Εύα Τσάχρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. «Ήρθες μέσα στο σκοτάδι και τον πόλεμο ,για να φέρεις το Φως και την Ειρήνη
Σ ευχαριστούμε που επέλεξες εμάς για γονείς σου μικρή μας Άρτεμις!!
Μακάρι να φανούμε αντάξιοι του δώρου σου!
Θα βάλω τα δυνατά μου.
Σ αγαπώ.
#littleartemis #babygirl #mydaughter», έγραψε η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Στις 28 Απριλίου μαμά για δεύτερη φορά έγινε και η Μάντη Περσάκη. Η γνωστή γυμνάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ύστερα από 17 ώρες τοκετού.

Αρχές Μαίου μαμά έγινε για πρώτη φορά και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της από το μαιευτήριο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

«Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μας! Η μέρα που θα θυμόμαστε ότι εσύ είσαι το για πάντα μας!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved