Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια με πολλή αγάπη»
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια με πολλή αγάπη»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι ευαίσθητη και συναισθηματική.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε για το πως διαχειρίζεται τη νέα πραγματικότητα που ζούμε λόγω του κορονοϊού, αν νιώθει άγχος, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.

«Επιλέγω να είμαι υπομονετική με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, επειδή πιστεύω ότι η υγεία και η ανθρώπινη ζωή έχουν πολύ μεγάλη αξία. Είναι από τα σημαντικότερα αγαθά που έχουμε. Επικεντρώνομαι στο πώς μπορώ να προστατέψω το παρόν και το μέλλον. Επιθυμώ σαφώς αυτή η πανδημία να λήξει όσο το δυνατόν συντομότερα και εναποθέτω τις ελπίδες μου στην επιστημονική κοινότητα, προκειμένου να βρεθεί μια αποτελεσματική θεραπεία έναντι του ιού, καθώς επίσης και στον Θεό, στον οποίο πιστεύω βαθιά», είπε αναφερόμενη στη νέα πλέον καθημερινότητά μας λόγω της πανδημίας.


-Νιώθετε άγχος;

«Οι ανησυχίες και οι έγνοιες θα έλεγα ότι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να μην αποδεχτώ αυτή την αβεβαιότητα που υπάρχει, γιατί δυστυχώς δεν περνούν όλα από τα χέρια μας Έχω όμως πίστη και θετική σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά».


-Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει ως άνθρωπο;

«Είμαι καλοπροαίρετη, απλή πολύ συναισθηματική και ευαίσθητη. Πάντα προσπαθώ να βλέπω τη θετική όψη των πραγμάτων. Δεν ανέχομαι την αγένεια και την έπαρση. Είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που αν τα εντοπίσω σε έναν άνθρωπο με φέρνουν σε ιδιαίτερα αμήχανη κατάσταση που μου προκαλούν εκνευρισμό».


-Τι ονειρεύεστε;

«Έναν κόσμο ειρηνικό, με υγεία και ευτυχία. Ειδικά γι’ αυτήν την περίοδο ονειρεύομαι πως θα εξαφανιστεί ο ιός και θα αγκαλιάζω τους ανθρώπους που αγαπώ όπως πριν, σφιχτά και δυνατά».


-Τα παιδιά είναι το μέλλον μας;

«Τα παιδιά είναι το μέλλον, αλλά την ευθύνη για το μέλλον που θα τους παραδώσουμε την έχουμε εμείς. Πρέπει να τους δώσουμε τα εφόδια για ένα καλύτερο αύριο. Η σταδιοδρομία τους στο μέλλον έγκειται στην υπευθυνότητα των ενηλίκων να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά και να τα εφοδιάσουν με τα κατάλληλα εργαλεία. Εργαλεία πνευματικά, ψυχικά και συναισθηματικά».


-Είναι καταλυτική η σχέση σας μαζί τους;

«Τα παιδιά είναι ό,τι πιο αγνό πάνω στη Γη. Θα πρέπει να τα προσέχουμε, γιατί είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός. Τα παιδιά, όπως και τα ζώα, βγάζουν τις μεγαλύτερες ευαισθησίες μου».


- Πώς ονειρεύεστε την οικογένεια;

«Μια μεγάλη οικογένεια με πολλή πολλή αγάπη. Νομίζω αυτό τα λέει όλα», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved