Αποστόλης Τότσικας: «Το μεγάλο στοίχημα είναι η ζωή μας μετά την πανδημία»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Το μεγάλο στοίχημα είναι η ζωή μας μετά την πανδημία»

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για την αγαπημένη καθημερινή σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου» και αποκάλυψε αν θα υπάρξει happy end για τη Ρενάτα και τον Μάρκο. Επίσης ανέφερε αν αγχώθηκε ως γονιός με την πανδημία. 

Συνέντευξη σε τηλεοπτικά περιοδικό έδωσε ο Αποστολής Τότσικας. Ο Μάρκος από την τηλεοπτική σειρά Έλα στη θέση μου, μίλησε όχι μόνο για το πως θα εξελιχθεί ο ήρωας που ερμηνεύει στο σήριαλ του Alpha αλλά και το πώς αντιμετώπισε την καραντίνα και τη νέα κατάσταση στην οποία ζούμε.

-Τι συναισθήματα νιώθει ο Μάρκος για τη Ρενάτα;

«Είναι ερωτευμένος μαζί της. Μέχρι στιγμής σαν χαρακτήρας είναι πολύ καθαρός. Διεκδικεί αυτά που του ανήκουν, χωρίς να θέλει να διεκδικήσει την κληρονομιά του πατέρα του, Ανδρέα. Ψάχνει εξονυχιστικά το παρόν και το παρελθόν της εταιρίας για να μπορέσει να επενδύσει».

-Τι τον δένει με τη Ζωγραφιά;

«Ο πατέρας της είναι αυτός που έχει δολοφονηθεί. Καθώς μεγάλωσαν μαζί, μαθαίνοντας την ιστορία, ο Μάρκος της προτείνει να επιστρέφουν στην Ελλάδα. Και της υπόσχεται ότι θα ψάξει να βρει αν ο πατέρας του είναι ο δολοφόνος του δικού της. Είναι η καλύτερη κάλυψή του, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη της».

-Θα υπάρξει happy end για τη Ρενάτα και τον Μάρκο;

«Δεν το γνωρίζω, καθώς δεν έχω πάρει τα σενάρια μέχρι το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, σε ένα καθημερινό σίριαλ τα πάντα μπορούν να ανατραπούν».

-Στα γυρίσματα τηρούνται οι κανόνες προφύλαξης;

«Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προφύλαξης και υπάρχει τροποποίηση των σκηνών. Ευτυχώς, οι σκηνές με τα ερωτικά λόγια και τις αγκαλιές είχαν γυριστεί».

-Ως γονιός αγχωθήκατε με την πανδημία του κορονοϊού;

«Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ψύχραιμος. Θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε. Μακάρι να έρθουν τα πράγματα στην κανονικότητα. Όσο αυτό συντηρείται, θα δημιουργηθούν άλλοι μηχανισμοί, όχι για το καλό της ανθρωπότητας. Το μεγάλο στοίχημα για μένα είναι η ζωή μας μετά την πανδημία του κορονοϊού. Ας ηρεμήσουμε και ας είμαστε υπεύθυνοι», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved