Σαμπρίνα: «Ο γιός μου είναι 16 και πήγε να ζήσει με τον πατέρα του»
Showbiz

Σαμπρίνα: «Ο γιός μου είναι 16 και πήγε να ζήσει με τον πατέρα του»

Σαμπρίνα: Δεν συζητάω με τον γιο μου τα προσωπικά μου. Δεν μπορώ να επιβαρύνω ένα παιδάκι με τέτοια πράγματα, δεν θα το έκανα ποτέ.

Η Σαμπρίνα μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή

Επαγγελματικά ετοιμάζεις κάτι;
Κάναμε ένα πολύ ωραίο ντουέτο με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, το οποίο θέλουμε να τελειοποιήσουμε τώρα, γιατί θα το βγάλουμε το καλοκαίρι. Είναι τρυφερό, ρομαντικό, με ωραία μελωδία. Έχει κάτι από εποχή... Μ’ έχουν κουράσει αυτά που ακούω, βγαίνουν τραγούδια και είναι σαν από εργοστάσιο που παράγει το ίδιο μοντέλο. Τη δεκαετία του ’90, τα τραγούδια είχαν περισσότερο συναίσθημα και λιγότερο το... φασόν.

Ανατρέχεις στη δεκαετία που ξεκίνησες;
Οχι ιδιαίτερα. Ξεκίνησα το 1993. Δεν είμαι άνθρωπος που αναπολώ το παρελθόν μου, φαντάσου ότι στο σπίτι μου δεν έχω CD μου, συνεντεύξεις μου, φωτογραφίες, κι αυτό δεν το κάνω γιατί μου θυμίζει μνημείο νεκρού, που έχει περάσει, και δεν μου αρέσει.

Οι νέες τραγουδίστριες δημιουργούν ανασφάλεια, φόβο για το μέλλον, στις τραγουδίστριες των προηγούμενων γενιών;
Όχι, καθόλου. Κάθε άνΘρωπος, παλαιότερος ή νεότερος, είναι ξεχωριστός, έχει τη δική του «σφραγίδα», κι αυτός είναι ο σκοπός, ν’ αφήσουμε το δικό μας στίγμα. Το στίγμα τους δεν θα το αφήσουν όλοι, είναι λίγοι εκείνοι που αντέχουν πάρα πολλά χρόνια σ’ ένα χώρο που στηρίζεται στην προβολή.

Την προσωπική ζωή σου την κρατάς επτασφράγιστο μυστικό.
Όπως το λες, η προσωπική μου ζωή είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Παντρεύτηκα, έκανα το γιο μου, χώρισα... Παλαιότερα δεν ήμουν κρυψίνους, αλλά, χωρίς να είμαι πουριτανή και συντηρητική, θεωρώ ότι να προβάλω κάτι το οποίο δεν ξέρω κι εγώ πού θα βγει... Άντε μετά να εξηγήσω γιατί χώρισα... Και ξανά πάλι

Είσαι ο άνθρωπος που εναλλάσσει τόσο γρήγορα τις σχέσεις του;
Κάνω πάρα πολύ δύσκολα σχέση, δεν ξέρω τι θα πει σχέση...
Όταν είμαι με κάποιον άνθρωπο, δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει σχέση. Για να το δημιουργήσουν αυτό δύο άνθρωποι, πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα.

Μίλησέ μου για τον γιο σου
Στις 25 Ιουνίου θα κλείσει τα 16. Είναι μαζί με τον πατέρα του εδώ και δύο χρόνια μένουν στο Βόλο. Με τον μπαμπά του έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση όπως είχαμε και πριν, δεν κάναμε το παιδί μας βαλίτσα ότι εκείνος το πάρει το παιδί αυτή την εβδομάδα κι όχι την άλλη, Αυτό είναι κάτι που γενικά το θεωρώ άσχημο. Με τον Παναγιώτη δεν έχουμε κάτι τραγικό για να κρατήσουμε κακία. Στο διαζύγιο έλεγε ο ένας το μακρύ του ο άλλος το κοντό του δικηγόροι συγγενείς

Συζητάς μαζί του για τις σχέσεις και τα προσωπικά σου;
Όχι, δεν το κάνω, δεν τα συζητάω μαζί του. Δεν μπορώ να επιβαρύνω ένα παιδάκι με τέτοια πράγματα, δεν θα το έκανα ποτέ. Ούτε, επίσης, ν’ αφήνω ένα παιδάκι να αμφιβάλει και ν’ αναρωτιέται.

Θέλει να βρεις ένα σύντροφο να πορευτείς;
Όχι, δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο, ο γιος μου δεν αισθάνεται ότι μου λείπει κάτι κι εγώ δεν είμαι από τις γυναίκες που χρειάζομαι κάποιον οπωσδήποτε στη ζωή μου. Ως τώρα, νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου, νιώθω ευτυχισμένη, ισορροπημένη, με αγαπάω πάρα πολύ κι ότι είμαι ήρεμη, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved