Γιάννης Σπαλιάρας: Έτσι γίνεται «τούμπανο» - Δες τι κάνει στην παραλία
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Έτσι γίνεται «τούμπανο» - Δες τι κάνει στην παραλία

Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην παραλία αλλά αυτή τη φορά μας έδειξε πώς γυμνάζει το κορμί του τώρα το καλοκαίρι!

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο ηθοποιός αφού πραγματοποίησε τα γυρίσματα του για την ταινία υψηλών προδιαγραφών στο Ιράν επέστρεψε λόγω της πανδημίας στην Ελλάδα.

Στη συγκεκριμένη δουλειά, ο Γιάννης Σπαλιάρας ενσάρκωσε έναν βυζαντινό στρατηγό και για τις ανάγκες του ρόλου του χρειάστηκε στις περισσότερες σκηνές να φοράει μία πανοπλία που ζύγιζε 15 ολόκληρα κιλά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ηθοποιός έπρεπε να έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς ο Γιάννης ποτέ δεν έχει αμελήσει την εξαιρετική του εικόνα ακόμη και εν μέσω καραντίνας αφού δεν έχει πάρει γραμμάριο.

Eκτός από την εντατική γυμναστική που κάνει, φροντίζει να γεμίζει το καθημερινό διατροφικό του πλάνο με γεύματα που έχουν θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και καλούς υδατάνθρακες.

Αυτό, προκειμένου να τονώσει το μυϊκό του σύστημα με τα απαραίτητα. Πώς συνεχίζει λοιπόν τη γυμναστική του τώρα που ακόμη δεν έχουν ανοίξει τα γυμναστήρια;

Δες την απάντηση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved