Μαραντίνης - Χρηστίδου:Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλούν για τα προσωπικά τους
Showbiz

Μαραντίνης - Χρηστίδου:Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλούν για τα προσωπικά τους

 Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε μέσω skype στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί μετά το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, έχουν και οι δύο επιλέξει να μην μιλάνε για την προσωπική τους ζωή.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ρωτήθηκε από τον Άρη Καβατζίκη: «Έχω παρατηρήσει και εσύ και η Σίσσυ Χρηστίδου το τελευταίο ενάμιση με δύο χρόνια έχετε έναν διακριτικό τρόπο να χειρίζεστε ή να μιλάτε για την προσωπική σας ζωή. Το κάνετε όταν θέλετε εσείς μέσα από τα social media και αποφεύγετε να κάνετε συζητήσεις για την προσωπική σας ζωή γιατί ξέρω ότι είσαστε μια χαρά μετά την κοινή σας απόφαση, γιατί το κάνετε αυτό;»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε χαρακτηρικά: «Γενικά δε θεωρώ πως για την προσωπική μας ζωή πρέπει να κάνουμε συνέντευξη. Είναι ένα προσωπικό θέμα παρόλο που βρισκόμαστε σε έναν χώρο που αυτά τα πράγματα δυστυχώς συζητιούνται περισσότερο. Μέσα από τα social media υπάρχει μια κατάθεση της καθημερινότητας. Αυτό μόνο προκύπτει μέσα από τα social media, όχι κάποια δήλωση. Δε νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να μεγεθυνθεί σε συνεντεύξεις. Η οικογένεια είναι οικογένεια και πρέπει να παραμένει».

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved