Νάντια Κοντογεώργη: Πώς πιστεύεις ότι μπορεί να είναι το σπίτι της;
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: Πώς πιστεύεις ότι μπορεί να είναι το σπίτι της;

Νάντια Κοντογεώργη : Την προσωπική της ζωή την κρατάει μακριά από τα φώτα δημοσιότητας. Το σπίτι της δεν το έχουμε δει ποτέ, τώρα όμως πήραμε μια γεύση και μας αρέσει πολύ!

Οι ηθοποιοί υποδύονται ρόλους που τις περισσότερες φορές δεν έχουν ούτε στο ελάχιστο σχέση με την προσωπικότητά τους.

Τη Νάντια Κοντογεώργη την γνωρίσαμε οι περισσότεροι ως «Βίβιαν Δελαπόρτα» στο Κάτω Παρτάλι του Mega αν και είχαν προηγηθεί τουλάχιστον δύο σειρές στις οποίες συμμετείχε.

Ερμήνευσε δε τόσο καλά το ρόλο της Βίβιαν που πολλοί την έχουν στο μυαλό τους το ίδιο «τρελέγκω» (με την καλή έννοια του όρου φυσικά) με τον ρόλο της.

Η αλήθεια είναι ότι τον ρόλο αυτό τον πόθησε από την πρώτη στιγμή που διάβασε το σενάριο αφού η ίδια την περίοδο εκείνη είχε δηλώσει:

«Ήταν μια περίοδος που βρισκόμουν μεταξύ του “Σικάγο” και του “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, όταν μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Παπαπέτρου. Μου είπε ότι ετοιμάζει ένα σίριαλ, ρώτησε αν με ενδιαφέρει και η απάντησή μου ήταν θετική. Έλαβα τα δυο πρώτα επεισόδια και από την πρώτη ανάγνωση παρακαλούσα να με θέλει για το ρόλο της Βίβιαν»

Η Νάντια Κοντογεώργη κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα δημοσιότητας. Το σπίτι της δεν το έχουμε δει ποτέ, τώρα όμως αποφάσισε να μας το δείξει.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved