Κορομηλά: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Μενεγάκη από την τηλεόραση!
Showbiz

Κορομηλά: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Μενεγάκη από την τηλεόραση!

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της πως αποχωρεί από την τηλεόραση.

Αυτό έγινε θέμα συζήτησης παντού με όλους να μιλούν και να σχολιάζουν την απόφαση της παρουσιάστριας να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
«Η Ελένη αφήνει την τηλεόραση και η Χαρούλα το τραγούδι. Σας ακούω».

Σε αυτή την ανάρτηση λοιπόν της Ναταλίας Γερμανού στο twitter, απάντησε η Ρούλα Κορομηλά και τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Και οι δύο κυρίες τοποθετήθηκαν δημόσια. Όλα τα άλλα είναι περιττά γλυκό μου Ναταλάκι», έγραψε η παρουσιάστρια σχολιάζοντας την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση.


«Και δεν έκανα σύγκριση μεταξύ τους, για να μην παρεξηγηθώ. Σε φιλώ», συμπλήρωσε με νέο σχόλιό της η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε τα σχετικά tweets στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο μερικά από τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη, όταν αποφάσισε να ανακοινώσει on air την απόφασή της:

«Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν όπως κάθε χρόνο, σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα.
Πράγματα που δεν έκανα όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά, που μπορεί εσείς να τα κάνετε. Ο καθένας μας μέσα στο μυαλό του κρατάει ένα μικρό κομματάκι που μπορεί να είναι αυτό που δεν έζησε, αυτό που δεν πήρε, αυτό που δεν γεύτηκε, για μένα είναι αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved