Σοβαρή κρίση για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Πάνε ολοταχώς για χωρισμό!
Showbiz

Σοβαρή κρίση για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Πάνε ολοταχώς για χωρισμό!

Δεν ήταν μαζί παραπάνω από έξι μήνες, φαίνεται όμως πως αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να διαπιστώσουν ότι τελικά δεν ταίριαζαν όσο αρχικά πίστευαν. 

«Η αλήθεια είναι πολύ νωρίς για συγκατοίκηση. Είμαστε λίγους μήνες μαζί και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Όλα καλά, περνάμε όμορφα» δήλωνε εκείνη πριν από είκοσι μέρες, όμως σύμφωνα με τη Real το διάστημα της καραντίνας ήταν καθοριστικό για τους δυο τους.

Η απόσταση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που υπήρξε ανάμεσά τους δημιούργησε χάσμα και αυτό έφερε την κρίση.

Η γνωριμία τους έγινε σε φιλική παρέα. Η αρχική συμπάθεια πολύ σύντο­μα μετατράπηκε σε έλξη και οι δυο τους ξεκίνησαν δειλά δειλά να βγαίνουν στα πρώτα ραντεβού.

Τι κι αν εκείνος στις αρχές του φθινοπώρου έσπευ­σε να διαψεύσει τη σχέση τους γιατί θέλει με κάθε τρόπο να προστατέψει την προσωπική του ζωή και να την κρατήσει μα­κριά από τα μέσα.

Τελικά η σχέση είδε τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα οι δυο τους έδειχναν να περνούν πολύ καλά μαζί. Αυτό το "καλά" όμως κράτησε για λίγο αφού οι δυο τους πλέον αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση τους και καλούνται να πάρουν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον.

Δείτε για ποιους πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved