J2US: Ξιαρχό: Γιατί έφυγε από το πλατό και δεν πήγε στο celebrity room;
Showbiz

J2US: Ξιαρχό: Γιατί έφυγε από το πλατό και δεν πήγε στο celebrity room;

Έλα χαμογέλα: Στην κάμερα της εκπομπής του OPEN μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, μετά την εμφάνισή του στο J2US, το βράδυ του Σαββάτου (6/6).

Μία από τις στιγμές του χθεσινού Just the 2 of Us που δημιούργησε ερωτηματικά ήταν η… «εξαφάνιση» του Τάσου Ξιαρχό από το celebrity room όπου η Κόνυ Μεταξά πήγε μόνη της, λίγη ώρα μετά την εμφάνισή τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να ρισκάρει με ένα τραγούδι αρκετά δύσκολο, ερμηνεύοντας «Το τραγούδι των γύφτων» και όπως ήταν λογικό η βαθμολογία τους ήταν χαμηλότερη από την προηγούμενη εμφάνισή τους.

Γιατί όμως ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε από το πλατό μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας του;


Μιλώντας λοιπόν στο «Έλα χαμογέλα» είπε:


«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε και δεν μπορώ να πω ακριβώς τι αλλά μπορώ να πω ότι δικαιώθηκα. Μπορώ να πω μόνο ότι είδα κάτι που δεν θα δείτε εσείς, επειδή είμαι γάτα.
Μάλιστα προσπάθησαν από άλλη εκπομπή να δείξουν ότι εγώ έφυγα επειδή τσαντίστηκα για έναν βαθμό που έπεσε, που στο κάτω κάτω ήταν και πάλι υψηλός. Δεν είναι καν αλήθεια όλο αυτό. Μου ζήτησαν συγγνώμη από την παραγωγή και τέλος καλό όλα καλά. Όσο κι αν θέλετε πικάντικα πράγματα μερικά πρέπει να κρατιούνται κρυφά».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved