Ιφιγένεια Τζόλα: Ο ρόλος στο «Νησί», οι σπουδές και οι «8 λέξεις» (Video)
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: Ο ρόλος στο «Νησί», οι σπουδές και οι «8 λέξεις» (Video)

Η Ιφιγένεια Τζόλα υποδύεται την «Ιφιγένεια» στη σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» και μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Μαζί σου», την Κυριακή (7/6).

Λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται τον ρόλο της στη σειρά του MEGA «Το Νησί», πριν δέκα χρόνια.
Σε ηλικία, μάλιστα, 8 ετών, είχε κληθεί να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε νεαρή ηλικία!
Για όλα αυτά μίλησε η Ιφιγένεια Τζόλα στο «Μαζί σου».

«Θα έλεγα ότι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη, όταν είδα ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μας, διότι είδε ότι αυτό που κάναμε είχε το αποτέλεσμα, που εγώ ήθελα… Στις 8 Λέξεις, η Ιφιγένεια είναι μια κοπέλα πολύ αντιδραστική και επαναστάτρια, μάχεται γι’ αυτό που θέλει και περνάει πολλά κοινωνικά μηνύματα.
Διεγείρει τον κοινωνικό προβληματισμό. Θα μπορούσα να πω ότι έχω κοινά μαζί της. Αλλά διαφέρω ως προς το κομμάτι της οικογένειας. Θέλω πρώτα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και στη συνέχεια η οικογένεια. Όχι ακόμα…
Ξέρω ότι αυτή η δουλειά που κάνω είναι μια σαν όλες τις υπόλοιπες. Έχει λίγη περισσότερη έκθεση, αλλά πέρα απ’ αυτό είναι μια δουλειά. Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μου, με χαροποιεί πολύ. Δεν με φέρνει σε δύσκολη θέση. Ήμουν 8 όταν έπαιξα την Αλίκη. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη ήμουν. Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved