Μπέλλα Αδαμοπούλου: "Τα σημερινά μοντέλα είναι όλα ίδια"
Showbiz

Μπέλλα Αδαμοπούλου: "Τα σημερινά μοντέλα είναι όλα ίδια"

Στέφθηκε Μις Ελλάς 1975 αλλά έμεινε στην ιστορία ως η πρώτη φιναλίστ που αντέδρασε ακραία στο άκουσμα των αποτελεσμάτων της επιτροπής. Αφού λοιπόν πέταξε την ανθοδέσμη και τον τίτλο αντιδρώντας στην απόφαση να επιλέξουν την Αφροδίτη Κατσούλη, συνέχισε απτόητη την πορεία της, για να γίνει ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία του μόντελινγκ στη χώρα μας.


- Ξεκίνησες την καριέρα σου από τα καλλιστεία. Θα ξαναπήγαινες;
Αν θα ξεκινούσα από την αρχή τη ζωή μου, φυσικά και θα ξαναπήγαινα. Ήταν μια ευκαιρία για εμένα, ειδικά τότε, για να γίνω αναγνωρίσιμη και να ξεκινήσω αυτό που ήθελα, δηλαδή να γίνω μοντέλο.
- Παρακολουθείς φέτος στην τηλεόραση το «Next Top Model»;
Όχι, το παρακολουθούσα πέρυσι. Δεν μου αρέσει καθόλου το επίπεδο των κοριτσιών που συμμετέχουν. Λυπάμαι πραγματικά που αυτές οι κοπέλες θα λέγονται αύριο μοντέλα. Βρίσκω ότι δεν υπάρχει ήθος, δεν υπάρχει τίποτα. Μόνον η ίντριγκα και τίποτε άλλο, ένας κακός χαμός που αναπαράγεται στην τηλεόραση από τις μεσημεριανές εκπομπές. Ολο αυτό μου βγάζει μια προχειρότητα και μια κατινιά απίστευτη. Η δουλειά των μοντέλων είναι δουλειά και μόνον έτσι πρέπει να τη βλέπουν.
- Σου αρέσει η Βίκυ Καγιά στο «Next Top Model»;
Θα προτιμούσα στο πόστο της παρουσιάστριας την Τζένη Μπαλατσινού, που την αγαπάω…
- Πώς ήταν τα μοντέλα τότε και πώς είναι σήμερα;
Ο τρόπος δουλειάς είναι διαφορετικός. Φαντάσου τότε τα κάναμε όλα μόνες μας, δεν υπήρχαν ούτε στιλίστες, παρά μόνο κάποιες ιδέες που είχε ο σχεδιαστής. Τίποτε άλλο. Σήμερα παίρνουν μια κοπέλα γυμνή, αναλαμβάνει μια ομάδα να την ετοιμάσει για να βγει στην πασαρέλα. Επομένως, το συμπέρασμά μου είναι ότι αυτά τα κορίτσια είναι εντελώς απρόσωπα, δεν σου βγάζουν τίποτα που να σου μείνει στο τέλος, είναι όλες ίδιες και όλα τα ίδια. Και δεν σ’ το λέω με κακία, δεν βλέπω κάτι που να ξεχωρίσω και να είναι διαφορετικό. Δεν έχουν καν ονοματεπώνυμο…
- Θα έκανες κάποια επέμβαση αισθητικής;
Ναι, αμέ… Θα έκανα και είμαι σε καλό δρόμο, από τη στιγμή που το σκέφτεσαι και μπαίνει στο μυαλό σου αυτό ωριμάζει. Είμαι υπέρ του να θέλεις εσύ να βλέπεις τον εαυτό σου όμορφο και όχι να το κάνεις για τους άλλους. Προς το παρόν τα δίνω όλα στο γυμναστήριο.
- Έχεις κάνει δύο γάμους και απέκτησες δύο γιους. Τι καμαρώνεις σε αυτούς;

Τα πάντα καμαρώνω. Αυτό όμως που θέλω πάντα να καμαρώνω στο μέλλον σε αυτούς είναι να έχουν σωστή στάση ζωής, αξιοπρέπεια και επιτυχία. Αισθάνθηκα πολύ υπερήφανη την ημέρα που ο μεγάλος μου γιος, ο Θάνος, αποφοίτησε από το Metropolitan University of London.
- Εσύ έχεις απατήσει σύντροφό σου;
Ναι, έχω απατήσει…
- Πες μου μια ακραία συμπεριφορά θαυμασμού στο παρελθόν...
Έχω ζήσει αρκετές φορές ακραίες συμπεριφορές θαυμασμού στη διάρκεια της καριέρας μου ως μοντέλο, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Τι να σου πω; Για τα δύο χιλιάδες τριαντάφυλλα που μου έστελναν καθημερινά κάποιοι θαυμαστές; Αχ, τι ωραία που ήταν τότε!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved