Άσπα Τσίνα: Το show, η κούραση και οι ίντριγκες την έριξαν ψυχολογικά
Showbiz

Άσπα Τσίνα: Το show, η κούραση και οι ίντριγκες την έριξαν ψυχολογικά

Για την Άσπα Τσίνα και όσα συμβαίνουν στο J2US μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο συμπαίκτης της Κόνι Μεταξά έχει ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του στο δημοφιλές show και αναφέρθηκε στην Άσπα Τσίνα και στην απόφασή του να μπει στο Just the two of us.

Για την Ασπα Τσίνα είπε: «Επειδή καθίσαμε και τα είπαμε λίγο την τελευταία εβδομάδα πριν αποχωρήσει, η Άσπα είναι πολύ συνειδητοποιημένη, απλώς σε ένα δικό της κόσμο συνειδητοποιημένη.Νομίζω πως επηρεάζει πολύ την υγεία της. Το σόου, η κούραση, οι ίντριγκες την έριξαν ψυχολογικά. Έχω στεναχωρηθεί πολύ, γιατί δεν είναι καθόλου κακός άνθρωπος, όπως νομίζουν πολλοί. Αντιθέτως, είναι πολύ ενδιαφέρουσα».

Το σόου πώς προέκυψε;

«Με κάλεσαν κάποια στιγμή και έπει­τα από μερικές αναβολές μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις. Γιατί εγώ δεν ήθελα με τίποτα να είμαι με μια τρα­γουδίστρια που δεν μου ταιριάζει ή να πω τραγούδια που δεν θέλω ή να φορέσω ρούχα που δεν μου αρέσουν. Τότε η παραγωγή φάνη­κε διατακτική, εγώ όμως το έκανα ξεκάθαρα για να με προστατέψω, γιατί προσέγγισαν έναν άντρα που φοράει τακούνια και έγινε γνωστός από αυτό. Δεν ήθελα λοιπόν αυτό να με ακολουθήσει και εδώ ή να με στιγματίσει. Είμαι πολύ αυστηρός με αυτό. Οπότε δεν άφησα τίποτα στην τύχη.Ήρθε και η Κόνι και δέσαμε υπέροχα. Άλλωστε είχα¬με ξανασυνεργαστεί και έχουμε τελεία χημεία».

Και κάπως έτσι θεωρείστε και φαβορί... Σας σκέφτεσαι νικητές;

«Ναι! Πιστεύω πως θα είμαστε στον τελικό και μπορεί και να κερδίσουμε, γιατί οι εμφανίσεις μας έχουν τη σφραγίδα τού σήμερα. Εμένα όμως δεν με αφορά καθόλου αυτό. Δεν υπάρχει άλλωστε κάποιο έπαθλο, οπότε δεν υπάρχει κάποιο χρηματικό ποσό που να με τρελαίνει. Αντιθέτως, με ενθουσιάζει η ιδέα πους είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Θέλω όμως να μείνω ως το τέλος, γιατί οι καλλιτέχνες δεν δουλεύουν αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν μουσικές σκηνές, συναυλίες, μπουζούκια, τίποτα. Παραμένοντας λοιπόν στο σόου, θα παραμείνω και απασχολημένος μέχρι να ανοίξουν ξανά οι δουλειές. Είμαι ένας άνθρωπος που από τα 16 μου μέχρι τον περασμένο Γενάρη δούλευα ασταμάτητα και είναι τρελό πρόβλημα το να κάθομαι άπραγος».

Το έντονο στοιχείο του reality σε ενοχλεί;

«Αν ξέρεις τι σημαίνει ριάλιτι και δεν είσαι χαζός, αν ξέρεις να το χειριστείς και δεν μπεις σε πε­ρίεργα τριπάκια, μπορεί να σε ωφελήσει κιόλας. Αν δηλαδή κάνεις την ίντριγκά σου, όχι με το ζόρι αλλά τη "χρυσή στιγ­μή", και είσαι σωστός επαγγελματίας όλο το υπόλοιπο διάστημα, τότε όλα καλά θα πάνε. Αλλωστε σε μουσικό ριάλιτι μπήκαμε, δεν μπήκαμε σε μουσικό σόου, όπου έχουν μπει τραγουδιστές της... Λυrικής», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved