Σία Κοσιώνη: Οι πρώτες βουτιές στα Χανιά με τον γιο της και την πεθερά της!
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Οι πρώτες βουτιές στα Χανιά με τον γιο της και την πεθερά της!

Στο Μαράθι Ακρωτηρίου, στα Χανιά της Κρήτης απολαμβάνει τις πρώτες βουτιές της για το φετινό καλοκαίρι η Σία Κοσιώνη η οποία εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για μία μικρή απόδραση. 

Πρόκειται για την ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη όπου διαθέτει εξοχική κατοικία η πεθερά της και βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Flashnews και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, στην παραλία μαζί με την όμορφη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τον γιο της Δήμο, απολάμβανε ξέγνοιαστες στιγμές και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Είναι γνωστό άλλωστε πως η πρώην υπουργός έχει μεγάλη αδυναμία στον συγκεκριμένο τόπο και με την πρώτη ευκαιρία καταλήγει εκεί για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη γιαγιά, καμάρωνε τον εγγονό της καθώς εκείνος έκανε τα πρώτα παιχνίδια του στη θάλασσα, υπό την επίβλεψη, φυσικά, της μητέρας τους Σίας η οποία δεν απογοήτευσε καθόλου με την εμφάνισή της με μαγιό.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο ολόσωμο μαγιό, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των υπόλοιπων λουόμενων καθώς έπαιζε με τον γιο της μέσα στο νερό.
Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved