Πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε θεία και είναι τρισευτυχισμένη! (photos)
Showbiz

Πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε θεία και είναι τρισευτυχισμένη! (photos)

Μπορεί η αδελφή της να ήταν έγκυος όμως η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ήταν αυτή που ανυπομονούσε περισσότερο για να έρθει το μωρό στον κόσμο. 

Σήμερα, λοιπόν έζησε το θαύμα της ζωής από πρώτο χέρι αφού βρισκόταν στο πλευρό της αδελφής της στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Και όταν ήρθε στον κόσμο η μικρούλα, η ηθοποιός κατενθουσιασμένη και τρισευτυχισμένη ανακοίνωσε τα ευχάριστα στο Instagram αναρτώντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία της με την αδελφή της.

Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου της οποίας η μεγαλύτερη αδελφή, η Ναστάζια γέννησε σήμερα το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Οι δύο αδελφές μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και όπως καταλαβαίνετε, επειδή η ομορφιά είναι υπόθεση DNA στην οικογένεια, το μωρό θα είναι ένα κουκλί.

Και σίγουρα έχει ξετρελάνει την αγαπημένη θεία που αυτές τις πρώτες ώρες με το νεογέννητο κοριτσάκι νιώθει απέραντη και πρωτόγνωρη ευτυχία.

Η Ναστάζια Ανδριολάτου που είναι ο πιο έμπιστος άνθρωπος της ηθοποιού γέννησε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα με τον σύζυγό της και φυσικά είχε κοντά της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved