Ο Arva στο gossip-tv: «’Εχω πάει χοντρικά με 500 γυναίκες»
Showbiz

Ο Arva στο gossip-tv: «’Εχω πάει χοντρικά με 500 γυναίκες»

O Arva είναι μόλις 29 χρόνων κι όμως έχει κατορθώσει να κάνει αρκετά πράγματα στη ζωή του.

Η μουσική είναι το πάθος του και αυτός είναι κι ο λόγος που αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής. Θα μπορούσε, άλλωστε, να πάρει τον δρόμο της υποκριτικής ή της σκηνοθεσίας, αφού από μικρός και λόγω του πατέρα του Δημήτρη Αρβανίτη ήταν μέσα στα πράγματα.

Κάναμε μια συζήτηση, λοιπόν, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Sonya», και μιλήσαμε για πολλά, ενώ η βίλα στην οποία γυρίστηκε το εν λόγω clip είναι εντυπωσιακή και έχουμε αποκλειστικές backstage εικόνες.

«Αυτό το videoclip είναι από τα πιο low budget που έχω κάνει, αρχικά επειδή γυρίζεται στην Ελλάδα. Τα περισσότερα clips μου ήταν εκτός Ελλάδας, οπότε η παραγωγή ανεβαίνει αυτομάτως περισσότερο. Τα ακριβότερα ήταν αυτά που έκανα στο Las Vegas, στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν και στο Λονδίνο. Η Ελλάδα, όμως έχει τη δική της ομορφιά, οπότε το να είμαι σε αυτήν τη βίλα κοντά στο σπίτι μου και να κάνω τη φάση μου τα σπάει. Το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο Sonya είναι μια αμερικανοελληνική με ισπανικό ρεφρέν και το μισό clip θα είναι με πλάνα από το L.A και το υπόλοιπο part είναι στην Ελλάδα».

Ο Arva, όμως, έχει δει το όνομά του να φιγουράρει και σε διεθνείς μουσικές λίστες: «Πρόσφατα μπήκα σε μια τεράστια playlist του εξωτερικού για rap στο spotify και είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ελληνική φωνή σε αυτήν την playlist. Την πρώτη φορά που είδα το όνομά μου στα charts στο Χονγκ Κονγκ στη θέση 66 δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να εμφανιστώ και να με ακούνε 1 δισεκατομμύριο κόσμου και είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ έτσι την χώρα μου παγκοσμίως».

Τι τύπος είναι όμως; «Είμαι και ο πιο snob τύπος που αράζει με εκατομμυριούχους, κι είμαι παράλληλα και το πιο απλό παιδί που υπάρχει. Δεν βγάζει νόημα αυτό, αλλά μπορώ να παίξω σε όλους τους κόσμους. Καθόμουν στο Μανχάταν στον 58 όροφο με πάρα πολλά λεφτά για εβδομάδες. Τα έχω κάνει όλα αυτά. Οπότε είμαι ένας άνθρωπος για όλους. Τους νιώθω όλους και μπορώ να αράξω με όλους και σε 5 δευτερόλεπτα μπορώ να τους καταλάβω όλους».

Έχει ενδώσει σε φλερτ θαυμαστριών και έχει αισθανθεί ότι την «ψώνισε»; «Έχω πάει με πολλές θαυμάστριες, αλλά να αξίζουν. Ως μικρός κι εγώ το έκανα. Δεν έχω αισθανθεί ότι την ψώνισα, ακόμη και τότε που έπαιζα στη «Ζωή της άλλης» που έκανε 60% τηλεθέαση. Αφού από τότε ήμουν χαλαρός θα ήταν περίεργο να την ακούσω τώρα. Άμα ήταν να την είχα ψωνίσει θα συνέβαινε κάπου στα 17 μου χρόνια. Είμαι μέσα σε αυτό από τότε που γεννήθηκα και ο πατέρας μου με είχε βάλει να παίξω από 35 ημερών. Είναι ο τρόπος ζωής μου να είμαι star, χωρίς ψώνιο. Πήγαινα να δω τον πατέρα μου στα γυρίσματα και ο φακός είναι ότι πιο αστείο για εμένα. Θα μπορούσα να παίξω στο Netflix πρωταγωνιστικό ρόλο για πλάκα. Η υποτροφία που πήρα στο L.A για υποκριτική με έκανε να μάθω πολλά πράγματα, αλλά δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτήν».

Είναι μόλις 29 ετών και έχει ζήσει αρκετά πράγματα, με τον ίδιο να λέει: «Έτρεξα πάρα πολύ και τα κατάφερα αυτά που ήθελα, ενώ τώρα μένω στην Αγγλία. Έχω αλλάξει πολλές χώρες και στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια δεν βρίσκομαι σχεδόν καθόλου. Μόνο όταν γυρνάω και πηγαίνω στη Μύκονο για τα lives μου. Αλλά η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα. Είναι άλλο κράτος και θα μπορούσε να γίνει ανεξάρτητο κράτος σαν την Κύπρο».

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν παραδεχτεί τον αριθμό ατόμων που έχουν «πάει». Εκείνος; «Σταμάτησα να μετράω τον πρώτο χρόνο που πηγα Μύκονο. Μέχρι τότε υπήρχε μια συνοχή, αλλά μετά ξεφεύγεις. Χοντρικά πρέπει να έχω πάει με 500 γυναίκες. Το ωραίο σε αυτό είναι ότι δεν είναι ελληνικός ο αριθμός, αλλά παγκόσμιος. Αυστραλία, Ινδία, κίνα, Καναδά, Αμερική.

Ο Arva έχει κάνει σπουδές στην Αγγλία στη μουσική τεχνολογία και παράλληλα έπαιζε στην σειρά του mega «Η ζωή της άλλης», όπου την σκηνοθετούσε ο πατέρας του Δημήτρης Αρβανίτης: «Τελείωσα με A τη μουσική και έπαιζα ως μπασίστας σε μπάντα στα πιο δημοφιλή φεστιβάλ. Έμεινα εκεί γιατί έχει περισσότερο ψωμί, λιγότερη ζηλοφθονία και περισσότερο ανταγωνισμό που μου αρέσει. Αποφάσισα να παίξω παγκοσμίως και όχι μόνο στην Ελλάδα. Όσον αφορά στη σειρά, ο πατέρας μου έκανε τη σκηνοθεσία και του είπα ότι εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά αλλά να σπουδάσω μουσική. Εκείνος μου είπε να κάνω τη μουσική για τη σειρά και έκανα όλη τη μουσική, κάτι που δεν ξέρει κανείς γιατί δεν τα βλέπουν. Όπως και για τα «Κλεμμένα όνειρα» και τη «Δικαίωση». Περίπου 500 κομμάτια τα έχω φτιάξει εγώ. Μου είπε, λοιπόν, ότι αν θέλω να πάω Αγγλία πρέπει να βγάλω δικά μου λεφτά, οπότε πήγα στη σειρά και έκανα ρόλο με την Αθηνά Οικονομάκου και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Το έκανα, πήρα τα λεφτά και σπούδασα. Από 13 χρόνων μπήκα στην διαφήμιση και έχω κάνει πολλές διαφημίσεις, πάνω από 50 διαφημίσεις. Μάζευα λεφτά από τότε. Έχω κάνει διαφήμιση και έχω πάρει 15.000 ευρώ και δεν ήμουν καν ενήλικας».

O Arva είχε συνεργασία με την Panik records, όμως πλέον συνεργάζεται με τον Χριστόδουλο Σιγανό στην CSI. Εκείνος, λοιπόν, εξήγησε τον λόγο που άλλαξε δισκογραφική, λέγοντας: «Εμπιστεύτηκα πιο πολύ τον Χριστόδουλο και έχουμε πιο κοινό όραμα, που είναι το παγκόσμιο κι όχι τόσο το ελληνικό, γιατί η Panik φαίνεται να δυσκολεύεται να φύγει παηκόσμια. Δηλαδή, αν εγώ ήμουν η Φουρέιρα κι είχα πιάσει τη 2η θέση στη Eurovision, τώρα θα με ήξεραν κι οι πέτρες στην Κόστα Ρίκα. Ήδη με ξέρει κόσμος εκεί και δεν είμαι η Φουρέιρα. Άρα, κάποιο λάθος έκαναν. Έπρεπε να είχαν παίξει καλύτερα. Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι αρκετά γνωστή».

Ποιοι είναι stars για εκείνον; «Υπάρχουν stars επιστήμονες. Κανείς, όμως, δεν κοιτάει αυτό. Για εμένα star είναι ο επιστήμονας, που δεν παίρνουν την αναγνώριση που πρέπει».

Τι θέλει να πει σε όσους ακούν τη μουσική του;

«Υπάρχει μια θεωρία που λέγεται Ψυχολογία του Κάβουρα. Αυτό που σημαίνει είναι ότι όταν βάλεις κάποια καβούρια σε ένα δοχείο, προσπαθούν όλα να βγουν έξω. Όταν, όμως, το ένα καβούρι πάει να βγει, τα υπόλοιπα αντί να το βοηθήσουν να ανέβει και να ανέβουν κι αυτά, το τραβάνε πάλι κάτω. Δεν βοηθάει κανείς κανέναν να ανέβει. Αν υπήρχε αλληλοβοήθεια θα ανέβαιναν όλοι. Στην Ελλάδα, τώρα, όταν βλέπουμε κάποιον ότι πάει να ανέβει, αντί να τον βοηθήσουμε -γιατί όλοι μαζί θα ανέβουμε- τον τραβάμε κάτω. Αυτό που θέλω να πω είναι να επικροτούμε και να βοηθάμε τους ανθρώπους που κάνουν προσπάθειες και να είμαστε θετικοί, γιατί μόνο με ομαδικότητα ανεβαίνεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved