Ο Πασχάλης Τερζής παίζει σε βίντεο της κόρης του και θα κλαις απ' τα γέλια!
Showbiz

Ο Πασχάλης Τερζής παίζει σε βίντεο της κόρης του και θα κλαις απ' τα γέλια!

Παραλίγο να... πέσει το Instagram από το βίντεο που ανέβασε η Γιάννα Τερζή και στο οποίο πρωταγωνιστούν όλα τα μέλη της οικογένειάς της, ακόμα και ο πατέρας της Πασχάλης Τερζής

Ο τραγουδιστής έχει εγκαταλείψει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια και έχει εγκατασταθεί στο όμορφο κτήμα που έχει δημιουργήσει στην Αγία Παρασκευή, μια ήσυχη και γεμάτη πράσινο περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου και καλλιεργεί τη δική του γη.

"Κατάφερα να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω λίγο τον Πασχάλη. Εγώ ποτέ δεν ήθελα να φτάσω στην κορυφή, όχι γιατί δεν είμαι φιλόδοξος, αλλά γιατί φοβόμουν τον γκρεμό. Έτσι, πήραν την απόφαση να σταματήσω να δουλεύω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σνομπάρω τους χώρους στους οποίους εμφανίστηκα και τώρα είμαι κάποιος", είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια ο μεγάλος τραγουδιστής μετά από 38 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Πλέον έχει βρει τη γαλήνη που επιζητούσε και ειδικά σε γιορτινές μέρες έχει πάντα κοντά του τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Όπως συνέβη και αυτό το τριήμερο που η Γιάννα Τερζή βρέθηκε κοντά στους γονείς της όπως και ο αδελφός της με την οικογένειά του.

Και έτσι, η τραγουδίστρια φαίνεται πως βρήκε τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν με χιουμοριστικό τρόπο όλα τα μέλη της οικογένειάς της.

Στο βίντεο ακούγεται μπιτάτο κομμάτι με την ίδια να... σέρνει τον χορό και να ακολουθούν η νύφη της, σύζυγος δηλαδή του αδελφού της, τα ανίψια της αλλά και ο αδελφός της όπως και ο... ίδιος ο βασιλιάς όπως τον αποκαλεί στο βίντεο η ίδια τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή.

Μπορείτε βέβαια να καταλάβετε ότι το συγκεκριμένο βίντεο έχει πολύ γέλιο και φυσικά έχει γίνει ήδη viral, ειδικά από τους θαυμαστές του σπουδαίου τραγουδιστή που είχαν καιρό να τον δουν.
Δείτε το παρακάτω και γελάστε... ασταμάτητα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved