Showbiz

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στις πρώτες φώτο της με μπικίνι και χωρίς ρετούς

Θα τρίβεις σίγουρα τα μάτια σου με τις πρώτες φωτογραφίες της Κατερίνας Παπουτσάκη με μπικίνι και χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απόλαυσε δροσερές βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα με τους γιους της και τον σύζυγό της. Η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους και πάθαμε πλάκα με το καλλίγραμμο κορμί της! Φορά κατακόκκινο μπικίνι και κόβει ανάσες με τις τέλειες αναλογίες της!

Μπορεί να μεγαλώνει και να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, όμως το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και θα πάθεις πλάκα όταν δεις τις πρώτες αρετουσάριστες φωτογραφίες της για αυτό το καλοκαίρι!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της είχε πει: « Γενικά με προσέχω, αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό. Γυμνάζομαι, τώρα τελευταία, γιατί παλιά δεν το έκανα. Μου αρέσει, αλλά από την άλλη είμαι τεμπέλα σ’ αυτά και τώρα πια προσπαθώ να μπω σε ένα πρόγραμμα… Ποτέ δεν έχω κάνει αυστηρές διαίτες. Δεν είμαι υπέρ αυτών των προσπαθειών και δεν μου αρέσει να στερούμαι. Εκτός από μία φορά που έκοψα για ένα μήνα τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά. Έχω περιορίσει, όμως, αρκετά το κρέας….»

Και είχε τονίσει στο Omikron παλιότερα: «Όταν παίρνω κιλά δεν αγχώνομαι. Τα χάνω εύκολα, λόγω του μεταβολισμού μου, οπότε δεν με νοιάζει. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.»!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά από δύο γέννες έχει τέλειες αναλογίες και σίγουρα δεν χρειάζεται καμία φωτογραφία της επεξεργασία και θα το διαπιστώσετε και εσείς στην gallery που ακολουθεί!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved