Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε νέα φωτό από την Άνδρο και τρέλανε το Instagram!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε νέα φωτό από την Άνδρο και τρέλανε το Instagram!

Το ότι θα κατέληγε στην Άνδρο το γνωρίζαμε. Η έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη, όμως, κάθε φορά που ταξιδεύει για τα αγαπημένα της Άχλα είναι ποιο φωτογραφικό στιγμιότυπο θα μοιραστεί μαζί μας. 

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα όπου δραστηριοποιείται ο σύζυγός της επιχειρηματικά, έχοντας δημιουργήσει ένα ονειρικό ξενοδοχειακό συγκρότημα, το Όναρ, βρήκε τον χρόνο να ξεκουραστεί αλλά και να κάνει τις πρώτες εξορμήσεις της στη φύση.

Μπορεί να μην ανέβασε φωτογραφία της από βουτιές της στη μαγευτική παραλία που βρίσκεται στα Άχλα και η οποία είναι η αγαπημένη της, όμως η Ελένη, πιστή στη σχέση της με τους διαδικτυακούς της φίλους που θέλουν να τη βλέπουν ευτυχισμένη, μοιράστηκε μαζί τους σήμερα μία φωτογραφία της από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Όναρ ενώ λίγο αργότερα ανέβασε ακόμα ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από την περιήγησή της στη φύση.

Φορώντας το μαγιό της και εντελώς άβαφτη, η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης πόζαρε με φόντο την όμορφη φύση της Άνδρου. Κοντά σε ένα μικρό ρυάκι που ήταν "πνιγμένο" στα πλατάνια και το πράσινο, η Ελένη δικαίως κατέκτησε χιλιάδες likes με τη συγκεκριμένη της ανάρτηση.

Δείτε παρακάτω τη νέα φωτογραφία της από τα Άχλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved