Μαρία Σολωμού: Θα τρίβεις τα μάτια σου με τις φώτο της με μπικίνι
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Θα τρίβεις τα μάτια σου με τις φώτο της με μπικίνι

Η Μαρία Σολωμού ξεκίνησε τις βουτιές της! Πέρασε ένα υπέροχο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι!

Η ηθοποιός όπως θα δείτε και εσείς έχει αψεγάδιαστο κορμί! Μάλιστα τις μέρες του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας η Μαρία Σολωμού το έριξε στην γυμναστική!

Και αν θέλεις να αποκτήσεις το κορμί της, η ηθοποιός αποφεύγει το junk food και τα ζυμαρικά! Μάλιστα τρώει όταν πεινάει και αφουγκράζεται το βάρος της από τα ρούχα της που είναι η καλύτερη ζυγαριά του κόσμου!

Η Μαρία Σολωμού έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν: «Τρώω οπωσδήποτε ανά τρεις με πέντε ώρες. Πρωινό τρώω μια ώρα αφότου ξυπνήσω και περιλαμβάνει δέκα φέτες γαλοπούλα με ψωμί και δύο αυγά. Μεσημεριανό συνήθως δεν τρώω γιατί είμαι στη δουλειά. Φροντίζω όμως, να έχω πάντα μαζί μου τέσσερα σνακ που θα καταναλώσω κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχω δυσανεξία στη γλουτένη και τη λακτόζη και κατά συνέπεια αποφεύγω όλα τα άσπρα. Η ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι είναι κομμένες συνήθειες. Δεν μπορώ δηλαδή, να σταματήσω σε έναν φούρνο ή δεν μπορώ να δοκιμάσω ένα φρούτο, δημητριακά ή ένα γιαούρτι. Προτιμώ λοιπόν ως σνακ γαλοπούλα χωρίς γλουτένη, ένα φυτικό τυρί, αυγά ή ψωμί που φτιάχνω μόνη μου. Τρώω πάντως αρκετά άσχετα που πολλοί νομίζουν ότι δεν τρώω τίποτα για να διατηρούμαι αδύνατη. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πάω κάπου χωρίς να έχω φαγητό στην τσάντα μου. Για το βραδινό μου γεύμα πάλι, προτιμώ ψάρια, κοτόπουλο, μοσχάρι, ρύζι μπασμάτι, τηγανητές πατάτες. Τρέφομαι με πολύ πρωτεΐνη…»!

Έχει αξιοζήλευτο κορμί και δες τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της και θα πάθεις πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved