Ελένη Μενεγάκη: Το απρόοπτο στο πρώτο της μπάνιο στα Άχλα, που την άφησε άφωνη
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το απρόοπτο στο πρώτο της μπάνιο στα Άχλα, που την άφησε άφωνη

Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον επίγειο παράδεισό της με όλη την οικογένεια μετά από πολύ καιρό λόγω της πανδημίας.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή πήρε το πλοίο της γραμμής και ταξίδεψε με τα τέσσερα παιδιά της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: «Πήρα το πλοίο της αγαπημένης μου γραμμής και πήγα στην Άνδρο… Είχε κόσμο το πλοίο, αλλά δεν γινόταν αυτό που γινόταν παλιά, που έλεγες θα βρω εισιτήριο… Μπήκα σε πλοίο και έμεινα μέσα στο αυτοκίνητο και δεν κυκλοφορήσαμε πολύ στο πλοίο…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Με εντυπωσίασε, δεν κατέβηκα το Σαββατοκύριακο για μπάνιο, μόνο χθες πήγα… είχε πολύ κόσμο στην παραλία, σε μία παραλία στα Άχλα που είναι ερημική, δεν πας με το αυτοκίνητό σου γιατί θα το σπάσεις. Δεν πας για μία μέρα… είχε καλό καιρό και ήρθε το καραβάκι από τη Χώρα, αλλά μου έκανε εντύπωση που είχαν έρθει τόσα καραβάκια, τόσα σκαφάκια και κόσμος σ’ αυτή την ερημική παραλία, φανταστείτε σε άλλες που έχουν πιο εύκολη πρόσβαση….»!

Δείτε όλα όσα είπε για το τριήμερό της αλλά και τις φωτογραφίες από το πρώτο της μπάνιο στα Άχλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved