Σταύρος Σβήγκος: Οι πρώτες βουτιές με τον γιο του!
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: Οι πρώτες βουτιές με τον γιο του!

Ο Σταύρος Σβήγκος απόλαυσε τις πρώτες βουτιές με τον μονάκριβο γιο του!

Ο Σταύρος Σβήγκος με τη σύζυγό του, Έλενα Αϊβαλή και τον δίχρονο γιο τους απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία και φωτογράφισαν τον πρίγκιπά τους πριν μπει στη θάλασσα!


Να επισημάνουμε ότι ο Σταύρος Σβήγκος, που έγινε ακόμα πιο γνωστός από τη συμμετοχή του στο Κάτω Παρτάλι, παντρεύτηκε στις αρχές του 2018 με πολιτικό γάμο και τον Μάιο η σύζυγός, Έλενα Αϊβαλή, φωτογράφος στο επάγγελμα, έφερε στον κόσμο τον γιο τους. «Είναι κάτι που δεν το χωράνε λόγια» σχολίαζε ο ίδιος για τη νέα του ζωή με τον γιο του. «Αλλάζω πάνες, τον κάνω μπάνιο, τον ταΐζω, τα κάνω όλα».
Ο Σταύρος Σβήγκος αναφερόμενος στη γέννηση του παιδιού του αποκάλυψε πως ήταν στην αίθουσα τοκετού. Και είχε τονίσει: «Έχω πάρει πολλά πράγματα που είναι για το μέλλον. Κοιτάω να του πάρω ένα μηχανάκι, Motocross. Ένας φίλος του έχει πάρει ποδηλατάκι και περιμένω πως και πως να μεγαλώσει. Να γίνει κολλητός μου»!

Ο Σταύρος Σβήγκος απολαμβάνει υπέροχες στιγμές με τον γιο του και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες, όπως αυτή τη φορά που πήγαν στην θάλασσα!

Δείτε τον γιο του Σταύρου Σβήγκου στην παραλία και σίγουρα θα λιώσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved