Κόνι Μεταξά:«Θα μου άρεσε πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision»
Showbiz

Κόνι Μεταξά:«Θα μου άρεσε πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision»

Κόνι Μεταξά: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου "καλλιτέχνη". Θεωρώ ότι όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να μπορούν να τα κάνουν όλα, αν όχι άψογα, έστω άρτια για να είναι ολοκληρωμένοι.»

To «Just the 2 of Us» είναι για την Κόνι Μεταξά κάτι σαν σχολείο, αφού συνεχώς μαθαίνει καινούργια πράγματα. Η νεαρή καλλιτέχνις αποζητά την κριτική, αφού τη βελτιώνει, ενώ δεν κατατάσσει τον εαυτό της σε μόνο ένα γκρουπ καλλιτεχνών, αφού θέλει και να παίζει και να χορεύει και να τραγουδά!

Έχεις συμμετάσχει σε σειρές και ταινίες, ενώ τραγουδάς κιόλας. Είσαι ηθοποιός, τραγουδίστρια ή σοουγούμαν;
«Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου "καλλιτέχνη". Θεωρώ ότι όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να μπορούν να τα κάνουν όλα, αν όχι άψογα, έστω άρτια για να είναι ολοκληρωμένοι. Δεν θα κατατάξω τον εαυτό μου σε ένα γκρουπ καλλιτεχνών. Μου αρέσουν όλα. Θέλω να τα κάνω όλα. Αν μπορώ να τα κάνω και συνδυαστικά, θα είναι το καλύτερο».

Τι δεν θα έκανες ποτέ στην τηλεόραση;
«Δεν Θα μπορούσα να είμαι σε πάνελ εκπομπής γιατί δεν μου βγαίνει να κάνω αυστηρή κριτική σε ανθρώπους που δεν ξέρω».

Θα ήθελες να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στη Eurovision;
«Κάθε φορά που τελειώνει η εμφάνισή μας με τον Τάσο, το συζητάμε και λέμε: "Αυτό θα έπρεπε να το είχαμε πάει στη Eurovision"! Θα μου άρεσε πάρα πολύ, απλώς θα ήθελα να έχω κάνει πολύ καλή πρόβα, για να μην έχω άγχος να είναι σαν δεύτερη φύση αυτό που πάω να κάνω».

Ζητάς τη γνώμη των γονιών σου σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σου επιλογές;
«Δεν τους συμβουλεύομαι για το τι θα κάνω, αυτό είναι δική μου απόφαση. Σίγουρα όμως τα συζητάω όλα μαζί τους».

Είσαι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχεις δεχτεί ακατάλληλα σχόλια από θαυμαστές;
«Όποιος είναι στα social media, ακόμα και να μην είναι διάσημος στην ουσία, δέχεται τέτοια μηνύματα, γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να πεις χυδαιότητες και κακίες όταν κρύβεσαι πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο. Συνήθως αγνοώ τέτοια σχόλια, αλλά καμιά φορά απαντώ. Για παράδειγμα, μου έστελνε μια κοπέλα αρνητικά μηνύματα για δύο χρόνια! Ό,τι κι αν ανέβαζα, μου έλεγε κάτι αρνητικό για την εμφάνισή μου. Ε, ύστερα από δύο χρόνια τής απάντησα: "Μήπως το πρόβλημά σου είσαι εσύ και όχι εγώ;Έχεις την ελευθερία να μου πεις τη γνώμη σου για την εμφάνισή μου, αλλά δεν τη θέλω"»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved