Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πού μένει στα Άχλα και θα τα χάσετε (photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πού μένει στα Άχλα και θα τα χάσετε (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Άχλα της Άνδρου, κάτι που κοινοποίησε κι η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια θέλησε να ξεφύγει από την βοή της πρωτεύουσας και το βεβαρημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα κι έτσι επισκέφτηκε το κυκλαδίτικο νησί, στο οποίο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κι ο Μάκης Παντζόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, δημοσίευσε δύο εικόνες στο official account της στο Instagram, όπου στην μία απεικονίζεται να απολαμβάνει την φύση και στην άλλη να χαλαρώνει κάτω από τον ήλιο.

Τα Άχλα αποτελούν σταθερό προορισμό εκείνης και της οικογένειάς της, ενώ μάλιστα αυτήν την φορά ήταν μαζί της κι ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στα social media.

H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτει ο Μάκης Παντζόπουλος φαίνεται ότι προσφέρουν στην Ελένη Μενεγάκη την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται. Άλλωστε, είναι κάτι που είχε με τον τρόπο της αναφέρει, όταν ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι την επόμενη χρονιά θα κάνει pause από την μικρή οθόνη: «Είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποιες εικόνες από το αγαπημένο της μέρος και σας τις παρουσιάζουμε. Έτσι, για να αποδράσουμε κι εμείς…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved