Θανάσης Πατριαρχέας: Τι έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική; (photos)
Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: Τι έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική; (photos)

Απολαμβάνουμε τον Θανάση Πατριαρχέα καθημερινά μέσα από το ρόλο του Μιχάλη στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

Τι έκανε όμως πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ο γνωστός ηθοποιός; Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες του πρότερου βίου...

Το επάγγελμα που διαλέξατε έχει δυσκολίες. Αναδείχθηκαν τώρα με την πανδημία...

«Φυσικά, να ξεκινήσουμε με το ότι εμείς ως κλάδος έπρεπε να δώσουμε αγώνα για να πάρουμε το έκτακτο επίδομα, ότι έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες μπροστά μας και πρέπει να προσπαθήσουμε για τα πάντα. Τουλάχιστον, βγαίνουμε πιο ενωμένοι μετά από αυτό».

Επιλέγετε δύσκολα έργα στο θέατρο. Είναι αυτό που αγαπάτε;

«Έχω τελειώσει το Θέατρο Τέχνης και, ναι, όλα αυτά ήταν επιλογές μου. Το θέατρο είναι η αγάπη μου, αλλά πλέον μου αρέσει και η τηλεόραση, η διαδικασία των γυρισμάτων».

Η υποκριτική είναι κάτι που το επιλέξατε νωρίς;

«Δεν είναι κάτι που έλεγα από μικρός, δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τα φοιτητικά μου χρόνια. Ήμουν στην Αθήνα, έκανα το μεταπτυχιακό μου και τότε πήρα απόφαση να πάω σε ένα εργαστήρι».

Τι σπουδάσατε;

«Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και μετά ΜΒΑ Tourism Management».

Πώς από κάτι τόσο τεχνοκρατικό βρεθήκατε στην υποκριτική;

«Πήγα στο εργαστήρι και εκεί ήταν ο Νίκος Ψαρράς, που με παρότρυνε να δώσω σε κανονική σχολή. Το έκανα και βρέθηκα στο Θέατρο Τέχνης! Έτσι, ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι. Από το δεύτερο έτος παίρνω μέρος στις παραστάσεις. Μου βγήκε σε καλό, γιατί ποτέ δεν είχα το βάρος, τελείωσα το πανεπιστήμιο, νιώθω ότι μου έδωσε μόνο χαρά η υποκριτική. Είναι ένα δώρο για μένα», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved