Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είμαι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη»
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είμαι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είμαι έτοιμη να ηγηθώ ενός ζωντανού προγράμματος γιατί είμαι στα συγκαλά μου, εμπιστεύομαι όμως το κανάλι»

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία» δηλώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η συνάντησή πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, στο Χαλάνδρι, όπου ο Alpha έδωσε ένα κοκτέιλ πάρτι για να μας συστήσει το νέο του πουλέν.

Μετά την επιτυχία της στο «GNTM», την καλλονή με τη μεσογειακή ομορφιά διεκδικούσαν κι άλλα κανάλια, με την ίδια να επιλέγει τελικά τον Alpha, διότι «The time has come» («Ήρθε η ώρα»), όπως έλεγε και το μπάνερ στην είσοδο της εκδήλωσης.

Το γνωστό μοντέλο, φορώντας ένα κομψό κίτρινο φόρεμα, καλωσόρισε τους συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και συζήτησε με τον καθένα ξεχωριστά. Ήταν δε τόσο άνετη, που απάντησε στις ερωτήσεις της Espresso ακόμη και για το αγόρι της, τον γνωστό ράπερ Snik.

Ηλιάνα, ήρθε η ώρα… Τι μας ετοιμάζεις;
Ναι, ήρθε. Σας ετοιμάζω κέφι, μπρίο, τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πω τον τίτλο της εκπομπής μου ή αν θα είμαι στην πρωινή ή τη μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες, με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη παραγωγή. Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη, θα…. σπαρταράει, που λέμε…

Τελικά, το «GNTM» ήταν το εφαλτήριο για εσένα…
Ναι, το «GNTM» ήταν δώρο Θεού για μένα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στο Star, ευχαριστώ πολύ όλη την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσαν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση παρά μόνο με τη μόδα.

Πώς έγινε η πρόταση από τον Alpha;
Έγιναν πολλές προτάσεις, από τον Σκάι, το Mega, αλλά τελικά με κέρδισε ο Alpha. Είναι πολύ όμορφο για έναν νέο άνθρωπο να τον θέλουν τα κανάλια. Σημαντικά στελέχη στον χώρο που γνωρίζουν την αγορά είδαν ότι η τηλεόραση θέλει μια αλλαγή, νέα πρόσωπα για να επενδύσουν και είναι υπέροχο ότι είμαι μέρος αυτής της αλλαγής.

Πώς έζησες την πανδημία και την καραντίνα;
Με πολύ άγχος, ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι για να μην κολλήσω κάποιον και το έχω βάρος στη συνείδησή μου. Αισθανόμουν άβολα, ειδικά την πρώτη εβδομάδα, με την ιδέα ότι μπορεί να έχω κολλήσει κάποιον.
Ποιος ήξερε αν ήταν άρρωστος ή όχι; Από εκεί κι έπειτα προσπάθησα να είμαι ψύχραιμη και έμεινα δύο μήνες στο σπίτι μου. Και μια και μου έδωσες την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βγήκαν από το σπίτι τους για να εξυπηρετήσουν όλους εμάς που καθίσαμε μέσα. Στην καραντίνα διάβασα πολλά βιβλία. Εξελίχτηκα, θα έλεγα. Και πήρα μεγάλες αποφάσεις γενικά για τη ζωή μου.

Σου έλειψαν τα ταξίδια; Ήσουν με μια βαλίτσα στο χέρι ως μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα. Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις ξανά;
Δεν θέλω να ταξιδέψω. Δεν θέλω να φύγω στο εξωτερικό. Ήμουν χρόνια έξω. Μου έχει λείψει πολύ η Ελλάδα. Τη λατρεύω τη χώρα μου. Μου λείπουν οι φίλοι που έχω κάνει στο εξωτερικό, αλλά τους έχω καλέσει για καλοκαιρινές διακοπές, γιατί είμαστε η πιο ασφαλής χώρα που νίκησε -όπως φαίνεται- τον κορωνοϊό.

Είσαι έτοιμη για να ηγηθείς ενός ζωντανού προγράμματος; Μέχρι πρότινος ήσουν μέλος μιας κριτικής επιτροπής. Πολλοί θα πουν «να, η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη», όταν θα σε δουν στη μεσημεριανή ζώνη.
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία! Από τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω τη δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή…

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Ο σύντροφός σου σε στηρίζει σε αυτό;
Ναι, με στηρίζει πάρα πολύ. Είναι πολύ γλυκός.



Οι γονείς σου είναι κοντά σου;
Πάντα. Αρχικά τους γονείς μου ανυπομονώ να τους δω, γιατί είναι ο ένας στη Μύκονο και ο άλλος στην Πάτρα, καθώς «τρέχουν» πολλά πράγματα με τις δουλειές τους. Θέλω να τους δω με την ησυχία μου, να τους χορτάσω, όπως και βέβαια και τη γιαγιά μου, αν κι εκείνη -όσο και να το θέλω- δεν θα την αγκαλιάσω. Είναι όλοι τους χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι για μένα.

Έχεις όνειρα; Δηλαδή, θέλεις να γίνεις νούμερο ένα παρουσιάστρια; Θέλεις να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση για άλλα είκοσι χρόνια;
Ε, ναι. Ποιος ξεκινάει και λέει «θέλω να κάνω έναν χρόνο καριέρα στην τηλεόραση;» Είμαι 32 χρόνων και θέλω να επενδύσω στην τηλεόραση. Δηλαδή, θα επιστρέψω στη μόδα στα 40; Δεν γίνονται αυτά. Θέλω να έχω εξέλιξη στην τηλεόραση και διάρκεια και θα δουλέψω πολύ γι’ αυτό. Βέβαια, ο κόσμος θα μου δώσει τη διάρκεια. Ο κόσμος ξέρει…

Όταν ακούς ότι έγιναν 7.000 αιτήσεις για συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων, και από κορίτσια και από αγόρια, τι σκέφτεσαι για το «GNTM»; Τι ψάχνουν όλα αυτά τα παιδιά;
Μια ευκαιρία. Το «GNTM» βοηθάει γενικότερα. Μια καριέρα θέλουν όλα αυτά τα παιδιά. Μπορείς να βρεθείς ξαφνικά στο εξωτερικό και να έχεις μια άλλη πορεία στο μόντελινγκ. Η νέα γενιά μέσα στην οικονομική κρίση θέλει μια ευκαιρία και το «GNTM» δίνει αυτή τη δυνατότητα. Και να σου πω τώρα που θα έχει και κορίτσια και αγόρια στην πασαρέλα θα γίνει χαμός. Θα το βλέπω κι εγώ. Αν έχω χρόνο, θα το βλέπω, γιατί θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Ηλιάνα, οι Ελληνίδες θα ταυτιστούν μαζί σου; Είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας;
Γιατί όχι; Κι εγώ μένω δίπλα σε κάποιον. Δεν μένω μόνη μου, σ’ έναν άλλο πλανήτη. Είμαι κι εγώ γειτόνισσα κάποιου κι έχω πάει κι έχω ζητήσει ζάχαρη. Αλλά μου έχουν ζητήσει κιόλας. Όχι επειδή με ξέρουν τώρα λόγω της τηλεόρασης, αλλά επειδή έχω αλλάξει πάρα πολύ. Είμαι πιο άνετη.

Στον δρόμο τι κάνει ο κόσμος όταν σε βλέπει;
Με τσιμπάνε. Ναι, με τσιμπάνε πάρα πολύ. Πολύ μάγουλο. Τους αρέσει να με ζουλάνε. Με αγαπάνε και τους αγαπάω κι εγώ. Όπως κι εσένα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες. Έλα να σε κεράσω ένα ποτάκι…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved