MasterChef: Ο Λασκαρίδης έφυγε και ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία φώτο
Showbiz

MasterChef: Ο Λασκαρίδης έφυγε και ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία φώτο

Ο Γιώργος Λασκαρίδης αποχώρησε οριστικά από το MasterChef 4 και δεν κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα του ριάλιτι μαγειρικής!

Μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή του από το masterChef έκανε και τις πρώτες του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά από 7 μήνες από την στιγμή της πρώτής οντισιόν του @masterchefgr ήρθε η ώρα που αποχαιρετώ αυτό το παιχνίδι για πάντα. Ένα παιχνίδι που μου εκμάθε πολλά πράγματα, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Η οργάνωση και η συνολική δουλειά από́ την παραγωγή του @masterchefgr και @starchanneltv πραγματικά ήταν εξαιρετική και τους ευχαριστώ πολύ όλους για όλο αυτό́ τον καιρό συνεργασίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μέντορες μας κύριους @ioannidispanos @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas για όλα όσα αποκόμισα μαγειρικά. Τέλος θέλω να ζητήσω άλλο ένα ευχαριστώ από όλους εσάς που με υποστηρίζετε από το σπίτι και για τα υπέροχα μηνύματα που λαμβάνω για άλλη μια φορά. Από αύριο είναι μια καινούργια μέρα για μένα και κοιτάω μπροστά για τα όμορφα πράγματα που έρχονται. Εύχομαι σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι. Και να κρατάτε τις αποστάσεις σας»!

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα βίντεο από ένα ταξίδι που έκανε στο εξωτερικό μετά την έξοδο του από το παιχνίδι και έγραψε στη λεζάντα: «Μια από τις ομορφότερες στιγμές μετά τον διαγωνισμό του @masterchefgr όταν πήρα το πρώτο αεροπλάνο και προσγειώθηκα στην Νότιο Αφρική. Εκεί συνάντησα την αγάπη της ζωής μου @lotusvrijma και μας περιμέναν 2 από τους ποιο όμορφους μήνες τις ζωής μου, σε ολικό lockdown σε ένα χωριό εκτός πλουτισμού στις ακτές του ινδικού ωκεανού. Πραγματικά η καθημερινότητα μας ήταν ονειρική́ σε ένα μέρος που δεν είχε ηλεκτρισμό και σχεδόν έφτανε το νερό για να το μοιράζονται οι κάτοικοι τις περιοχής. Το πως καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω αυτό είναι σίγουρα ένα καλό σενάριο για ταινία. Σύντομα ελπίζω να ολοκληρώσω τα βίντεο που ετοιμάζω για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου ταξιδεύοντας σε μια απομονωμένη περιοχή εν καιρό κορονοϊού και lockdown».

Ενώ ανακοίνωσε και τον γάμο του με τη σύντροφό του με μία ρομαντική φωτογραφία. Δείτε τι έγραψε αλλά και την πιο ρομαντική φωτογραφία με την σύντροφό του που σύντομα θα είναι γυναίκα του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved