Αθητάκης: Έχουν χρεώσει την επιτυχία μου στην σχέση που είχα με την Ελεωνόρα
Showbiz

Αθητάκης: Έχουν χρεώσει την επιτυχία μου στην σχέση που είχα με την Ελεωνόρα

Ο Γιάννης Αθητάκης είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της μικρής οθόνης. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και πριν από δύο περίπου χρόνια είχε σχέση με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Μια σχέση που ακόμη τον ...«κυνηγάει».

 

Ο Γιάννης Αθητάκης μίλησε για τον αν η εξωτερική ομορφιά αποτελεί εισιτήριο για έναν ηθοποιό, για τις φορές που είδε τον εαυτό του στα περιοδικά λόγω της σχέσης του με την Ελεονώρα Ζουγανέλης ενώ αποκάλυψε το λόγο που αρνήθηκε να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι.

5752_ELEONORA_ZOYGANELI_GIANIS_ATHITAKIS_22122017.jpg

-Υπήρξαν μηνύματα-σχόλια στα social media που μπορεί και να σας σόκαραν;
«Εχω λάβει, αλλά δεν έχω δώσει σημασία. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Αλλά στα ιδιαίτερα μηνύματα δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω».

-Θεωρείτε ότι η εξωτερική ομορφιά αποτελεί εισιτήριο για έναν ηθοποιό;
«Μπορεί να είναι και ευχή και κατάρα η ομορφιά. Παλιότερα όταν εργαζόμουν ως μοντέλο σε ένα κάστινγκ για διαφημιστικό μου είχαν πει ότι είμαι πολύ όμορφος για το προϊόν και ότι θα χαζεύουν εμένα και όχι το προϊόν».

-Προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής ή τηλεπαιχνιδιού είχατε;
«Είχα μία πρόταση πέρυσι. Θέλω να παραμείνω σε αυτό που κάνω ήδη, στην υποκριτική, στα σίριαλ. Δεν με εμπνέουν τα τηλεπαιχνίδια».

-Θα θέλατε να κάνετε μια κωμωδία;
«Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα πολύ, γιατί λατρεύω την κωμωδία».

-Εκείνες τις φορές που βλέπατε τον εαυτό σας στα περιοδικά λόγω της σχέσης σας με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στη συνέχεια όταν σας εμφάνιζαν ζευγάρι με την Ντόρα Μακρυγιάννη, αισθανθήκατε εκτεθειμένος ή θεωρείτε ότι αναπόφευκτα επειδή είστε αναγνωρίσιμο πρόσωπο θα ασχοληθούν τα media μαζί σας;
«Πριν έρθει το σίριαλ υπήρχε η σχέση με την Ελεωνόρα, έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Και τότε «χρέωσαν» την επιτυχία μου και τη δουλειά μου σε αυτήν τη σχέση που είχα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Με την Ντόρα είμαστε φίλοι, μας χρέωσαν κάτι τέτοιο γιατί ίσως έτσι θα το ήθελαν, κάνουν τη δουλειά τους και το καταλαβαίνω, αλλά θα τους πω ότι είχαν λάθος πληροφορίες».

-Ανησυχείτε για την επόμενη μέρα επαγγελματικά;
«Η δουλειά του ηθοποιού πάντα περνούσε κρίση. Προσπαθώ πια να είμαι ψύχραιμος, πιστεύω στον εαυτό μου, δεν φοβάμαι, αντιθέτως είμαι αισιόδοξος».

-Τι δεν ξέρουμε για τον Γιάννη Αθητάκη;
«Μου αρέσουν οι εκδρομές, η φύση, οι κηπουρικές εργασίες, το νερό, η θάλασσα, το κολύμπι, το διάβασμα, η ηρεμία. Γενικά μου αρέσει η απομόνωση».

-Κάπως έτσι πέρασε και η περίοδος της καραντίνας;
«Ναι, ασχολήθηκα με το σπίτι μου, έκανα καθαριότητα όπως όλοι, μου αρέσει να κάνω δουλειές στο μπαλκόνι, να αλλάζω τα έπιπλα, γυμνάστηκα λίγο και διάβασα αρκετά», είπε στο Tv Έθνος. ·

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved