Μπεκατώρου: Η σπάνια φώτο με την βαφτιστήρα και κόρη των Ρέμου – Μπόσνιακ!
Showbiz

Μπεκατώρου: Η σπάνια φώτο με την βαφτιστήρα και κόρη των Ρέμου – Μπόσνιακ!

Θα ξετρελαθείτε με την υπέροχη φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου με τη μικρή Ελένη, κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου!

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα πρόσωπο και αυτό δεν είναι άλλο από την μικρή Ελένη, την βαφτιστήρα της. Η Ελένη είναι η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι κολλητές φίλες και κουμπάρες και οι δυο τους περνούν υπέροχες, μοναδικές στιγμές.

Η παρουσιάστρια δεν έχει μία τυπική σχέση με το βαφτιστήρι της, αλλά πάντα αφιερώνει χρόνο στην Ελένη, καθώς η μικρή της έχει μεγάλη αδυναμία. Νονά και βαφτιστήρα περνούν χρόνο μαζί, παίζουν, κάνουν βόλτες, ψωνίζουν μαζί στα μαγαζιά…

Μάλιστα, όταν η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξη είχε ερωτηθεί αν η βαφτισιμιά της, η Ελένη, της μοιάζει, αν έχει πάρει την τσαχπινιά και το ταμπεραμέντο της, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νομίζω πώς ναι. Λες να φταίει που της έβαλα το λάδι; (γελάει). Είναι πολύ χαριτωμένη και κοινωνική η μικρή μας Ελένη, αλλά αυτά είναι χαρακτηριστικά που έχουν και ο Αντώνης και η Υβόννη»!

Η Μαρία Μπεκατώρου παρά τις υποχρεώσεις της αφιερώνει χρόνο στη βαφτιστήρα της και σε μία πρόσφατη βόλτα τους, η Υβόννη Μπόσνιακ τράβηξε μία υπέροχη φωτογραφία που απεικονίζει τη νονά με τη βαφτιστήρα, που έχει μεγαλώσει αρκετά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved